Fél millió alatt van életképes BMW idehaza?
400 ért láttam egy E46 Compactott AAA autón. Gondolkodom rajta.
Mivel. Jár egy ilyen vétel? Lesz e gondja az autónak?
AAA auto legendasan troger kereskedes, eled toljak az adasvetelit aztan a 140rublikabol, be van x-elve 30 hiba ami olyan kategoria, hogy a muszakin nem tolod at, meg a szentlelek tartka egyben az autot.
Lesz e gondja az autonak? Honnan kene tudnunk mi nem latjuk. 400ezer forintert talan kapsz egy karbantartott kocka ladat, de nem bmw-t.
Szemely szerint a compactoktol en rosszul vagyok, nem tudom hogy lehetett ilyen autot legorditeni a bmw sorrol, hihetetlenul csúnya. Ezek a 400ezres bmw-k gyanitom azok amiket kinnt a nemet majdnem vasarban odaad csak tuntessek el az udvarbol, mert foglalja a helyet..
Csábító tud lenni egy jónak kinéző autó, amit a haverok és a csajok is megbámulnak. Főleg ha az egy BMW, mert hogy az a magyar felértem a csúcsra életérzés megtestesítője. 400 ért néhai prémiumautót nem szabad venni, mert ultra szop@st veszel a nyakadba. Nem baj ha van még a malacperselyben 500-600 e, mert simán beleboríthatod a gépbe. Persze ha már van egy megbízható közlekedőedényed, és második kocsinak kell, akkor lehet játszani vele.
De az AAA nak nagyon rossz a híre, csak óvatosan velük.
Autós portálok ezeket ajánlják ebben az ársávban:
Ezekkel tudsz közlekedni nem csak beleülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!