1400 kilo önsúlyú autóval mennyi káros elől 2.9 bar abroncsnyomással közlekedni?
Figyelt kérdés
Még így is kicsit laposnak látom az első gumikat aszfalton.2019. aug. 24. 16:27
1/7 anonim válasza:
Lehet rossz a látásod. Annit tegyél bele amennyit kell.
2/7 Nyakasparasztgazda válasza:
Menj vele pár ezer km-t es meglatod a gumik kopásán
3/7 anonim válasza:
2.5 a határ, felette középen fog kopni a gumi....
4/7 anonim válasza:
Mi a gyári ajánlás és milyen méretű gumival használod?
Nekem 1300kg-os autóm van. Nagyrészt jó minőségű autópályán járok. A gyártó "ECO" üzemmódban 205/55R16-os gumikkal elöl-hátul 3,0 bart javasol. És még nem vettem észre, hogy rendellenesen kopnának a gumik.
Szóval meg kellene nézni, hogy mi az előírás, ne a gumik laposságából állapítsd meg! 2,9 lehet teljesen jó is.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, 2.5 a a határ, a legkisebb nyomás, amivel közlekedhetek a futóműves szaki szerint.
2019. aug. 24. 22:34
6/7 A kérdező kommentje:
185/65 R15
2019. aug. 24. 22:34
7/7 anonim válasza:
Én 2.5-öt fújok a 15-ös kerékbe, mert kicsit szélesebb a felnim a 185-ös gumihoz, mint kéne. De ez a max, többet nem szabad bele fújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!