A Peugeot 306 jó autó a kategóriájában?
A 400000-es árkategóriába már jókat lehet találni.
A típus hibája a hátsó futómű kopása amitől befelé dőlnek a kerekei, mint a bmwknek. Az autó fénykorában húzós tétel volt a csapágycsere, de manapság nem vészes. Csak időben kell javítani, mert csak a csapágyak megvannak kb 50000 ből, míg a tengely és a csapágyak kb 100000 plusz munkadíj
Nekem is 306-os 1.6-os volt/van az első autóm, annó 300.000 ft ért vettem és ennek a felét még elköltöttem rá (csere alkatrészekre)
Jól kifogtam mert több évig már csak garázsban állt,elhunyt a tulaja és nem akart megválni tőle a felesége.
Km is alig volt benne csak hát ugye nem jó ha ilyen sokáig áll, ezért kellett rá költenem (aksi,generátor,szűrők,olajok, ilyenek)
Az a jó,hogy a generátort még nem is kellett szerelővel cseréltetnem mert annyira egyszerűen cserélni lehet,hogy kár lett volna pénzt kiadnom érte ( 3 csavar tartja és könnyen hozzáférhető)
Mindemellett a kényelem is fantasztikus, értem ezalatt az üléseket,elektromos ablakok,klíma stb.
Jól jártam avval,hogy megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!