Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe fog kerülni?

Mennyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe fog kerülni a jogosítvány összesen? Szeretnék jogosítványt, és különböző autósiskolák oldalát átnéztem, és van amelyik azt írja, hogy 169 ezer forint összesen. Körbe kérdeztem ismerősöktől, és azt mondták, hogy van az 300 ezer is. Ez tényleg igaz? És hogyha mondjuk megbuknék, akkor mennyibe kerülne másodjára?

Jelenleg 220 ezer forintom van.

2019. aug. 15. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell hívni őket és el fogják mondani. 200e ft körül ki tud jönni a jogsi ha nem buksz meg, ha meg bukés van akkor, meg csak a pótdíjat kell fizetni.
2019. aug. 15. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem kis sulinál lett volna bukások nélkül, 140-150e ft kb. De mivel kreszből harmadjára, vezetésből figyelmetlenségek miatt negyedjére, elsősegélyből másodjára sikerültek csak a dolgok, így kicsivel átléptem a 300e ft-os összeget, persze itt már a pótórák számítottak egy alkalom, ami 2 óra vezetés volt 3700ft.
2019. aug. 15. 20:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöma segítséget!
2019. aug. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!