Szerintetek ez mennyibe fog kerülni nekem?
Figyelt kérdés
A képen látható karosszériahiba javítása mennyibe kerülhet? [link] Sárvédőelem nélkül nyilván, azt nem lakatoltatom, 5000 egy bontott színben. Illetve hogy hívják azt a gömbölyű részét az alváznak ami olyan szépen rohad? Az már nem a küszöb ugye?2019. márc. 9. 23:42
1/3 anonim válasza:
Ami olyan szépen rohad az ajtó alatt az a külső küszöb lemez. Lehet kapni csere külső küszöböt, fel kell hegeszteni egy profi karosszéria lakatos sál és kész, kb 25 ezerből ki kell hogy jöjjön alkatrész árral munka díjjal együtt. ( Alapozás és festés nélkül, a festés plusz 20ezer max) A sárvédőt pedig cserélni kell, ami kb 8ezer újonnan festés nélkül. Ezekkel a javításokkal kb kész is ha minden a lehető legjobban megy és nem derül fény további rozsda hibákra.
2/3 A kérdező kommentje:
Oh, sokkal többre számítottam, köszönöm a választ!
2019. márc. 10. 00:22
3/3 anonim válasza:
Ez egy 6N Polo?Mert lehet kapni ezt a sarkot javítóelemként, én 3 éve 3 ezerért vettem, és 10-ért csinálták meg, úgyhogy a küszöb elejét is leszedték, de szerencsére az még nem rohadt.
Aztán magamnak fújtam le, mivel olyan árkategóriás autó volt,hogy nem számított neki, de egyébként jól sikerült.
Alapozó,plusz festék keverés, tehát durván 20 ezerből megvolt.
3 évig használtam még, semmi baja nem volt.
Érdemes néha takarítani azt a részt, a dobban lévő műanyagban mert összegyűlik benne a retek, ez VW típushiba.(én azt a műanyagot is kivettem, és magasnyomásúval mindig kimostam a trutyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!