Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes w124 300D Előkamra...

Mercedes w124 300D Előkamra (kell új hengerfej? )

Figyelt kérdés

Elbasztuk! nem kicsit nagyon.

Haverommal szedtük szét a motort,Az egyik előkamrát akartuk kiszedni amivel nem is volt baj,csak,hogy elkezdtünk kivenni egy másikat is(már fáradtak voltunk mentségünkre szóljon) de abból nem vettük ki az izzító gyertyát.20 perc anyázás és 3 szívroham után kezdtünk észhez térni.Megnéztük ahova belefekszik az előkamra,ahonnan belelóg az izzító gyertya végig karcoltuk a falát.

Az lenne az egésszel a kérdésem,hogy szerintetek,készítsem a pénztárcámat és új hengerfej kell? vagy az előkamra nem is ott tömít hanem lent a kúpos részénél.

Válaszokat előre köszönöm,és mielőtt bárki kérdezné,nem vagyok autószerelő,nem is ezt tanultam,de nagyon érdeklődő vagyok és imádom az autókat,lehet ezt tanuló pénznek is mondani.

2019. aug. 12. 11:23
 1/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Tehát nem tört el?

Akkor tedd vissza. Valószínűleg nem fog kifújni.

De egyáltalán miért vettétek le? Ette a vizet? Hengerfejes volt?

Akkor amúgy is elvinnéd síkolni, szelepfészkeket becsiszolni nem?

2019. aug. 13. 10:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Igazából,azért szedtük ki mert kifújt,és dadorászott a gép(fekete sűrű trutymó volt a porlasztó mellett és szinte füllel hallható volt amikor üzem meleg volt a motor).A barátom arra gyanakodott,hogy ami ott van (biztosító anya szerűség,ami leszorítja az előkamrát,az van fellazulva,ami attól lehet ha túl erősen húzzák meg a porlasztókat és amikor szedik ki a porlasztót,ez a leszorító fellazul.Ezt mondta a haverom,lehet,hogy nem így van,akkor azt írjátok meg kérek.

Az előkamrát tény és való,nem kellett volna kivenni,de úgy voltunk vele,hogyha már így szétszedtük akkor nézzünk alá nem e van valami baj,de a többit már leírtam.

Köszönöm az elsőnek a válaszát:) (nem tört el)

2019. aug. 13. 12:13
 3/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ha már a kamra kijön az régen rossz. Új hengerfej kell
2019. aug. 13. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Az miért rossz??

Erre gondolsz te is:

[link]

2019. aug. 13. 15:00
 5/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Ezen esetben az első válaszoma helyes.
2019. aug. 13. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!