Mercedes w124 300D Előkamra (kell új hengerfej? )
Elbasztuk! nem kicsit nagyon.
Haverommal szedtük szét a motort,Az egyik előkamrát akartuk kiszedni amivel nem is volt baj,csak,hogy elkezdtünk kivenni egy másikat is(már fáradtak voltunk mentségünkre szóljon) de abból nem vettük ki az izzító gyertyát.20 perc anyázás és 3 szívroham után kezdtünk észhez térni.Megnéztük ahova belefekszik az előkamra,ahonnan belelóg az izzító gyertya végig karcoltuk a falát.
Az lenne az egésszel a kérdésem,hogy szerintetek,készítsem a pénztárcámat és új hengerfej kell? vagy az előkamra nem is ott tömít hanem lent a kúpos részénél.
Válaszokat előre köszönöm,és mielőtt bárki kérdezné,nem vagyok autószerelő,nem is ezt tanultam,de nagyon érdeklődő vagyok és imádom az autókat,lehet ezt tanuló pénznek is mondani.
Tehát nem tört el?
Akkor tedd vissza. Valószínűleg nem fog kifújni.
De egyáltalán miért vettétek le? Ette a vizet? Hengerfejes volt?
Akkor amúgy is elvinnéd síkolni, szelepfészkeket becsiszolni nem?
Igazából,azért szedtük ki mert kifújt,és dadorászott a gép(fekete sűrű trutymó volt a porlasztó mellett és szinte füllel hallható volt amikor üzem meleg volt a motor).A barátom arra gyanakodott,hogy ami ott van (biztosító anya szerűség,ami leszorítja az előkamrát,az van fellazulva,ami attól lehet ha túl erősen húzzák meg a porlasztókat és amikor szedik ki a porlasztót,ez a leszorító fellazul.Ezt mondta a haverom,lehet,hogy nem így van,akkor azt írjátok meg kérek.
Az előkamrát tény és való,nem kellett volna kivenni,de úgy voltunk vele,hogyha már így szétszedtük akkor nézzünk alá nem e van valami baj,de a többit már leírtam.
Köszönöm az elsőnek a válaszát:) (nem tört el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!