Milyen autót vegyek amibe beférek és 700-800 ezer HUF körül megvan?
Figyelt kérdés
Most egy dízel Alhambránk van, azt fél éve vettük 600 ezerért, de betelt a pohár, nem jó a klíma, 2 napig jó volt most meg meleget fúj.
Opel Zafirára gondoltam, mert Apukámnak fontos az, hogy magasan üljön, Swiftembe be se fér, én tartok a Zafirától, mert a benzines eszi az olajat, szívó sor típushiba, a dízel meg nem túl hírű, főleg a 2.0dtl, bár legjobb lenne egy Multipla JTD, de az " csúnya" lényeg a klíma meg, hogy beférjen Apu.
Suzuki Wagonr+? Az jó lehet ilyen célra?
2019. aug. 10. 17:12
11/11 A kérdező kommentje:
Nekem fél millió a lélektani határ, Apunak meg 1 (autóra) így lett ez meghatározva.
2019. aug. 11. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!