Milyen autót vegyek amibe beférek és 700-800 ezer HUF körül megvan?
Most egy dízel Alhambránk van, azt fél éve vettük 600 ezerért, de betelt a pohár, nem jó a klíma, 2 napig jó volt most meg meleget fúj.
Opel Zafirára gondoltam, mert Apukámnak fontos az, hogy magasan üljön, Swiftembe be se fér, én tartok a Zafirától, mert a benzines eszi az olajat, szívó sor típushiba, a dízel meg nem túl hírű, főleg a 2.0dtl, bár legjobb lenne egy Multipla JTD, de az " csúnya" lényeg a klíma meg, hogy beférjen Apu.
Suzuki Wagonr+? Az jó lehet ilyen célra?
Az első nem is ír hülyeséget. A Dacia előnye a Wagon R+-sszal szemben, hogy annak legalább autó formája van.
Amúgy ne vesd el a Multiplát, csak mert sokak szerint csúnya. Nekem inkább kéne ezerszer a Multipla, mint egy Wagon R+. Nagyobb, kényelmesebb, praktikusabb.
800ezerért vásárolt közép kategóriás autóval kb a mostani Alhambra szintjén leszel.
A Wagon R egy kis méretű autó, magas ülésekkel, de többségében még klíma sincs.
Talán a modernebb verziót is érdemes számitásba venni: Suzuki Ignis.
Akinek fontos a praktikusság (magas ülés, klíma) és kevés a pénze az nem nagyon teheti meg, hogy az autó szépsége is első számú szempont legyen, de sanszos, hogy 800-ért Multiplából is csak lestrapáltat találsz, sőt mlg az Ignisek között is vannak széthajtott darabok ennyiért
1.9 Jtd tökéletes, csendes és ha 8 szelepes bármely bokorba találsz hozzá alkatrészt, vagy a boltba olcsón. Nekem annak ellenére, hogy fiatal vagyok, tetszik is a Multipla, próbáltak róla lebeszélni, végül csak azért sikerült mert amit kinéztem az ország másik felén volt műszaki nélkül, valamiért nem műszakiztatta le a tulaj.. meg volt egy Pesten, a többi meg 1.6 benzines volt, Karottának és a többi Multiplásnak akinek 1.6 benzinese van, eszi az olajat, és 8 litert fogyaszt.
1.8 benzin Zafira meg akkortól nem érdekelt mikor beléptem a Zafira csoportba, szídták a saját 1.8-,as Zafijukat, és ha már a tulaj szídja... pedig nekem az 5+ személyesek körébe az tetszik a legjobban. És igen, az olajfogyasztástól félek a legjobban, az ecotec meg eszi (kivéve az 1.4 ,de ott meg a szívósor ami drága). Valahogy már nincs gyomrom beülni az Alhambrába, tetszik, kényelmes, gyors, de nincs az a nyugodt érzésem, mindig az, hogy "na, most mi baja lesz" motorral semmi, az jó, de a többi?
Glx swift 1.2 automata, 4.5 m
Milyen állapotban lesz mire a 3. tulajdostól 15% áron megkapod? Ennyiért egy jól felszerelt betegágyat kapsz. Miért nem látja be valaki, hogy csóró mint templom egere és nem kellene kevéske pénzét szarra kidobnia? Csak a klíma a rossz? Ezek atinédzser olyanok mint a hasonló korú cipők. Nem csak a talpa lyukas, az egész szétfoszlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!