Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek amibe...

Milyen autót vegyek amibe beférek és 700-800 ezer HUF körül megvan?

Figyelt kérdés

Most egy dízel Alhambránk van, azt fél éve vettük 600 ezerért, de betelt a pohár, nem jó a klíma, 2 napig jó volt most meg meleget fúj.

Opel Zafirára gondoltam, mert Apukámnak fontos az, hogy magasan üljön, Swiftembe be se fér, én tartok a Zafirától, mert a benzines eszi az olajat, szívó sor típushiba, a dízel meg nem túl hírű, főleg a 2.0dtl, bár legjobb lenne egy Multipla JTD, de az " csúnya" lényeg a klíma meg, hogy beférjen Apu.

Suzuki Wagonr+? Az jó lehet ilyen célra?

2019. aug. 10. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Dacia Logan MCV-t.
2019. aug. 10. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Az első nem is ír hülyeséget. A Dacia előnye a Wagon R+-sszal szemben, hogy annak legalább autó formája van.

Amúgy ne vesd el a Multiplát, csak mert sokak szerint csúnya. Nekem inkább kéne ezerszer a Multipla, mint egy Wagon R+. Nagyobb, kényelmesebb, praktikusabb.

2019. aug. 10. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:

800ezerért vásárolt közép kategóriás autóval kb a mostani Alhambra szintjén leszel.

A Wagon R egy kis méretű autó, magas ülésekkel, de többségében még klíma sincs.

Talán a modernebb verziót is érdemes számitásba venni: Suzuki Ignis.

Akinek fontos a praktikusság (magas ülés, klíma) és kevés a pénze az nem nagyon teheti meg, hogy az autó szépsége is első számú szempont legyen, de sanszos, hogy 800-ért Multiplából is csak lestrapáltat találsz, sőt mlg az Ignisek között is vannak széthajtott darabok ennyiért

2019. aug. 10. 18:49
 4/11 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%
Javittasd meg a klímát, olcsóbb mint belenyulni valami ismeretlenbe
2019. aug. 10. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen. A klíma nem egy nagy tétel. Ha ezen kívül jó az Alhambra, nem kell megválni tőle. Drágább mulatság minden pici hiba után autót cserélgetni, mint megjavíttatni. Egy használt autón mindig van mit javítgatni, ez így lesz, bármit is veszel.
2019. aug. 10. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:
300 lenne megcsinálni a klímáz és az sem biztos.. én nem vetem meg a Multiplát. 800 fölött már nincs is nagyon Multi, főleg nem a béka szemű. Dacia az alacsony.
2019. aug. 10. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a zafirával.
2019. aug. 10. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Minbaj van az 1.9 jtd vel meg az 1.8 benzinnel?
2019. aug. 10. 23:18
 9/11 A kérdező kommentje:

1.9 Jtd tökéletes, csendes és ha 8 szelepes bármely bokorba találsz hozzá alkatrészt, vagy a boltba olcsón. Nekem annak ellenére, hogy fiatal vagyok, tetszik is a Multipla, próbáltak róla lebeszélni, végül csak azért sikerült mert amit kinéztem az ország másik felén volt műszaki nélkül, valamiért nem műszakiztatta le a tulaj.. meg volt egy Pesten, a többi meg 1.6 benzines volt, Karottának és a többi Multiplásnak akinek 1.6 benzinese van, eszi az olajat, és 8 litert fogyaszt.

1.8 benzin Zafira meg akkortól nem érdekelt mikor beléptem a Zafira csoportba, szídták a saját 1.8-,as Zafijukat, és ha már a tulaj szídja... pedig nekem az 5+ személyesek körébe az tetszik a legjobban. És igen, az olajfogyasztástól félek a legjobban, az ecotec meg eszi (kivéve az 1.4 ,de ott meg a szívósor ami drága). Valahogy már nincs gyomrom beülni az Alhambrába, tetszik, kényelmes, gyors, de nincs az a nyugodt érzésem, mindig az, hogy "na, most mi baja lesz" motorral semmi, az jó, de a többi?

2019. aug. 11. 11:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Glx swift 1.2 automata, 4.5 m

Milyen állapotban lesz mire a 3. tulajdostól 15% áron megkapod? Ennyiért egy jól felszerelt betegágyat kapsz. Miért nem látja be valaki, hogy csóró mint templom egere és nem kellene kevéske pénzét szarra kidobnia? Csak a klíma a rossz? Ezek atinédzser olyanok mint a hasonló korú cipők. Nem csak a talpa lyukas, az egész szétfoszlik.

2019. aug. 11. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!