Miért megy nehezen az elindulás az autoval?
Figyelt kérdés
Ma volt az 5.oram az oktatoval es az egyetlen dolig ami szornyen nehezen megy az az elindulas(arrol nem is beszelve amikor emelkedon vagyunk). Egyszeruen nem tudom megtalalni az osszhangot a kuplung es a gazpedal kozt. Nem szoktam idegeskedni ha valami szarul megy de az oktatom sem egy turelmes ember. 17/F2019. aug. 6. 16:10
1/5 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, nekem is nehezen ment.
Van otthon kocsi? Ezt tudod gyakorolni az udvarban, vagy valami elhagyott helyen. Elindulsz, 2-est kapcsolsz, megálsz, megint elindulsz...
2/5 anonim válasza:
5. órán még nem tartasz sehol.
Én még a 30 környékén is simán lefulladtam, nehezen éreztem rá a pedálokra. Még jogsival, saját autóval is többször lefulladtam vagy nehezen indultam, ma meg már szinte ha akarnék se hagynák a reflexek.
3/5 anonim válasza:
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!!!
4/5 Mickbro válasza:
Keresd meg azt a pontot, ahol már fog a kuplung, guritaná az autót, akkor ne engedd tovább a pedált, hanem tartsd ott! Várj egy kicsit, amíg nem kezd el gurulni, ha nem gurul, akkor picit feljebb engeded és tartod ott, meg adsz egy kis gázt is. Aztán ha már gurul a kocsi, akkor engedd fel teljesen.
5/5 veterán vas válasza:
"Miért megy nehezen az indulás az autóval?"
Lejjebb:
"nem tudom megtalálni az összhangot a kuplung és a gázpedál között"
Na látod, megválaszoltad önmagadnak.
Ne aggódj, csak gyakorlás kérdése, semmi más, előbb-utóbb fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!