Ennyit tud a nagy "prémium" Volkswagen? Miért népszerűek
ezek a piacon?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok és van kb. 2 millióm rá, mivel kompaktot vagy sedant keresek, képbe jött a Golf, Octavia, Passat. Nem volt bennük széria a multikormány :D sőt, magasabb felszereltségi szinteken sem nagyon.
Nincsenek nagy elvárásaim, de a multikotmányt nagyon szeretem. És 5-ös golfokban kb. Minden 20.-ban van, és az is borzasztó gagyi. A tempomat vezérlése a bajuszkapcsolóról történik, ami nagyon béna megoldás. A 2001-es G Astrámban lehetett a rádiót a kormányról irányítani :D :D a H Astrában meg már a tempomatot is. A 2000-es évek vw konszern autók szerintem hulladékok, egy ilyen alap dolgot kispóroltak még az Audikból is. Aztán jöttek a Siemens adagolós PD-k, jó kis 2.5 V6 TDI, 1.2 TSI kiváló vezérműlánccal, 2.0,1.8 TFSI betegágyakkal :D :D
Ami engem illet, én nem szeretem, ha a kormány tele van cseszve mindenféle biszbasszal.. valószínűleg még sokan vannak vele így.. én úgy vagyok vele, hogy az autóvezetést ne keverjük össze a multimédiás számítógépes játékokkal.
2019. júl. 31. 10:55
3/11 anonim válasza:
Kétmillióból mégis mit vársz? :)
2019. júl. 31. 10:58
4/11 anonim válasza:
Most mi a kérdés?
2019. júl. 31. 11:14
5/11 anonim válasza:
2 millióból mit vársz? Ha egy normális vw-t akarsz venni akkor gyűjtögessél még, úgy 13 milliót.
2019. júl. 31. 11:39
6/11 anonim válasza:
Nem! A H Astrában sem a kormányról kapcsoltad a tempomatot, hanem az indexkar végén lévő kapcsolókkal. Mondjuk ezzel nincs semmi baj, én megszoktam, nem volt gondom vele, hogy nem a kormányon van. Kormányról a rádión kívül a színes kijelzős fedélzeti navigációt, fedélzeti komputert (BC) és a bluetooth kihangosítót (ha nem volt kedved angolul hangvezérelni) lehetett vezérelni, mindezt egy 2005-ös állítólag "proli, fapados" Astrában. Ennyit érnek kb a sztereotípiák!
2019. júl. 31. 12:41
7/11 anonim válasza:
ilyen igényekkel 2 millióból ne akarj VW konszern autót venni. az vagy idősebb full fapad, vagy életveszélyes bontószökevény.
2019. júl. 31. 13:02
8/11 D. Brasco válasza:
Szerintem tíccsák be a fóccwágent!!
2019. júl. 31. 13:03
9/11 anonim válasza:
Így van, monnyon le.
2019. júl. 31. 13:45
10/11 anonim válasza:
Igen, az Astrában alap volt a multkormány. Ja várj, NEM IS.
Amúgy egyik dolog, a VW nem prémiummárka. A másik dolog, igen, nyilván közepes felszereltségtől felfelé szabad venni. Amúgy az 5-ös és 6-os Golfok minőségérzetben mindenkit vernek a kategóriában, konkrétan Audis szint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!