Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt már hogy majdnem elütötte...

Volt már hogy majdnem elütöttetek gyalogost? Sztori?

Figyelt kérdés

Én ma majdnem..azóta se nyugodtam le. Talán megnyugtatna ha hallanék egy-két sztorit hogy más is van hogy bénázik...

:/

2019. júl. 26. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azert nehezen hiszem hogy szamodra ismeretlen jelenseg,hogy nehany gyalogos ugy ugral ki fektavon belul barmi ele mintha tankban ulne.

Folosleges elkezdeni vitatkozni,mert ugyis en a hulyegyerek leszek a hibas.viszont ott 59-nel is csak a kikerules lett volna megoldas,illetve nem veletlen hogy az egyebkent mindig es folyamatosan figyelo oktato se fekezett elotte,meg kiszallt orditozni.

Ha mar kresz:a gyalogos akkor lephet le az uttestre,ha korulnezett mindket iranyba,es meggyozodott arrol hogy az erkezo jarmuvek el tudjak,es el fogjak engedni.

Es ezt nem elmebeteg frater autoskent irom,nagyon sokat jarok gyalog forgalmas helyeken,de erdekes velem ilyen sosem tortent,mert nem ugralok le sehonnan.ellenben mellettem leptek mar ki ugyanigy,akit el is utottek.

Meg egy kis bonusz aztan eltuntem es lehet szidni:multkor foutrol kanyarodtam jobbra kisutcaba,ahol utana meg kellett allni torlodas miatt.gyalogos boven tavol volt meg jobbra.tobb mint 5 masodpercel miutan bealltam hallottam a koppanast,hogy az allo auto hatuljat lefejelte.termeszetesen neki allt feljebb es ki kellett szallni orditozni,de mikor rendort szerettem volna hivni duzzogva elment.

2019. júl. 28. 01:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
4es az a lokharito aranybol keszult?
2020. nov. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!