Milyen büntetést kaphatok azért, ha az úton lévő pocsolyába belehajtok, hogy telibe csapjam vízzel a járdán sétáló gyalogost?
Semmit, mert akit lefröccskölsz úgysem fogja tudni leolvasni a rendszámodat, maximum anyukád fog csuklani.
Ha meg egy rendőr ezt meglátja akkor vétségért kiszabhat helyszíni bírságot 5-30 ezer ft között. de ha látta hogy fékezel és próbálod elkerülni a dolgot amit nem minden esetben lehet, akkor maximum szóban figyelmeztet ha megállít, hogy máskor jobban figyelj oda.
Semmit haverral akinek 316 compactja van (+chip) mindig ezt csináljuk, eddig semmi nem történt.
Annyi lényegében, hogy forgalmi vizsgán buktatnak meg ezért, nem tudom miért C jogsit amikor csináltam mondta az oktató, hogy erre figyeljek.
Milyen intelligens lehetsz a baráti köröddel együtt.
Ügyes!!!
Sikerült az autós-gyalogos viszony egyik legszebb pillanatát elcsípni. Gratulálok, ha a közúti közlekedésben ez számodra a legfontosabb momentum!
Jó srácok mondjuk egy szakadt E36-al meg garázstuning chippelt szirsz**al nyilván ilyen kis hülyegyerek.
Gondolom itt ott r*had is a járgány.
Az ilyen kis csírákat imádom a földbe döngölni a pirosnál ^^
A felkészültebbeknél kő van.
Tapasztalat!
"akár szándékosan akár véletlenül"
Igen, akár véletlenül? Véletlenül át szoktál menni a piroson is, vagy véletlenül elfelejted megnyomni a féket? Mindig mondtam, hogy az autósok IQ-ja egy számjegyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!