Bmw e60 530D vs 535D?
Figyelt kérdés
Az 535D mennyivel kényesebb,drágabban fentarható a 530D-nél, alkatrészárak,valamint a 2 turbón kívűl más a motor?2019. júl. 24. 22:25
1/7 anonim válasza:
Kinek mi a drága,én speciel egy 25D-be gondolkodnék a helyedben,mert az szerintem pont elég,de ez is relatív...Szerintem kényelmesebb semmivel nem lesz,mert az felszereltségtől függ.
2/7 anonim válasza:
A 30D lesz az arany középút, nagyon tartós motor. A 35D ritka, feleslegesen erős, és rizikós azért a 2 turbó. Az E60-ban még kezdetleges volt ez a 2 turbó a dízelen téma, nem elég kiforrott, ellenben a sima egyturbós 30D-vel, ott a motor örökélet.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze kinél mi a drága,de én nem ezt kérdeztem, hanem, hogy mennyivel kötségesebb egy 35D egy 30D-nél,értsd a különbséget!
2019. júl. 26. 21:37
4/7 anonim válasza:
Honnan tudjam? Nem lehet ezt megmondani, autó fenntartásnál sosem lehet konkrét összegekről beszélni. Azt lehet megnézni, hogy mennyire megbízható az adott motor, és melyiken van kevesebb hibalehetőség.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem is konkrét összegről beszéltem,csak egy tény érdekelt,hogy a 35d problémásabb e valamivel a 30d-nél a két turbót leszámítva vagy sem.
Vagy szögre ugyanaz a motor csak + 1 turbó.
2019. júl. 27. 11:31
6/7 anonim válasza:
Vannak azért eltérések, a 35d porlasztók is eltérnek a 30d-tol, 30d-n nem vakumos a turbó, a 35d-n a két borgwarner turbó viszont igen, a két blokk nagyjából tökugyanaz amúgy. Nem igazán a motorral lesz problémád, hanem minden mással, mint általában az e60-oknal javarészt ebben a korban. Ha később nem akarod bánni, kezd 35d-vel. Brutal menetteljesitmeny. Én 30d-t vettem, most 280 lóra van írva, de már ez is lassan kevés lesz:))
7/7 anonim válasza:
A 30d strapabíróbb, a 35d-nél minimálisan magasabb alkatrészár, picivel több hibaforrás, de annyival jobban is megy, ugye, valamit valamiért...
150-200 ezer km-ig hibamentesek a prémiumautók, utána fent is kell tartani, majdnem mindegy, hogy egy 177 LE-s láncbajos 20d, vagy egy 35d, el fogja kérni a pénzt a szervizben.
Talán a 30d a legmegbízhatóbb, ez tény.
Egy szaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!