Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény bmw 530d?

Vélemény bmw 530d?

Figyelt kérdés
[link]

2019. jún. 21. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem benzinesbe van ilyen (523i) és nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem hagy cserben!Ez a kocsi amit belinkeltél nekem szimpatikus, de nézesd át valakivel alaposan!
2019. jún. 21. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Van a 8 kilós autóra 1,5 misid ha megáll?

Ugyan ilyenünk volt (csak mi 3 évesen vettük). Kb. semmi gond nem volt vele 280/300e km-ig. Ott meg elkezdett minden lehalni benne. 6 porlasztóból 4-et kellett cserélni, nagynyomású pumpát is kellett cserélni és ha elszállnak benne a rugók akkor már nem is érdemes nekiállni javíttatni. Ja, és természetesen volt benne egy turbó csere és egy pillangó-szelep kiiktatás.

Ezeket tudd meg az autóról (turbó, pillangószelep, porlasztók) és ha már kicserélték előtted akkor tök jó autó lehet még sokáig. Ha nem akkor egy gazdasági totálkárt veszel.

2019. jún. 21. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!