BMW E60 530D automata váltóval mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Milyen rejtett költségek lehetnek? Típushibák? Mikre kell jobban odafigyelnie az embernek vásárláskor?2019. jún. 10. 23:13
1/3 anonim 

válasza:

Autómata váltó... Kényelmes, de zavaró is lehet ha nem vált föl valami miatt, meg a fogyasztás is húzósabb. BMW-vel vigyázni kell, hisz sokan fütyiméregetésre használják. Ha kifogsz egy olyat amivel folyamatosan mutogatták mennyire jól érzik magukat hogy lámptól lámpáig gyorsulgatnak, ne várj sok jót! Emellett a bmw kifejlesztet sok szarságot ami korántsem tökéletes, hiszen vannak olyan cuccaik amik nem voltak nagyon elterjedve de ők bele rakták a kocsijukba, aztán persze szar állandóan. Nekem is volt BMW, vásárláskor legfőbb szempont volt a vezetett szervízkönyv. Miután megvettem, folytattam a következő szervizeket és így nem hagyott cserben soha. Hiszen szépen el tudnak kopni az alkatrészek, aztán horror áron cserélik.
2/3 anonim 

válasza:

A bmw-k nagyon jó kocsik! A kettős tömegű lendkerék és az automata váltó nagy mumus! De extrák tekintetében nem tudom milyen a kiszemelt autó, de vannak benne elég b*zi megoldások... Én most e60-at nem vennék, várnék vele, inkább egy jó e39 az már elérte azt a kort, hogy aránylag egyszerűnek tűnik és a régen ijesztőnek tűnő dolgokat csak kinevetjük benne, e60 is ilyen lesz, de ahoz még időnek kell eltelni...
3/3 anonim 

válasza:

Használatfüggő!
Wandler szokta magát megadni( ingadozik egyenletes tempónál a fordulat), de már komplett váltó van talán 100-150 ezerért az E60 esetében.
Ezek 6-os váltók még, az F szériánál már persze jobb a ZF 8 fokozatúja, de ezekkel sem szokott baj lenni.
Ne érezd, hogy vált, vajpuhán váltsa a fokozatokat, ne rúgjon semmikor!
Váltóolaj cseréje 60-80 ezrenként lehet, de ha 200.000 KM felett sose volt, akkor már hagyni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!