Most csak én vagyok elfogult, vagy tényleg jól néz ki a Mercedes-Benz w123-as?
Számomra még mindig egy álom autónak számít! Anno óvodában, az egyik gondozónak ilyen autója volt, és egyszer furikáztunk vele egyett. Valahogy megmaradt az a finom belső dizájn. Amikor elmegy egy az utakon, ami nagyon ritka, szinte a szemem rátapad.
Én lettem ennyire megszállotja ennek az autónak vagy tényleg egy klasszikus szépség?
A régi Mercedesek két szemszögből nézhetők:
1. a laikusok számára egy csúnya, túl retró, kocka autó, általában megvetik az emberek. Tudom, mert szoktam figyelni a reakciókat.
2. az autószerető emberek imádják, gyönyörűnek tartják, világ legeslegjobb autója, stb.
Az igazság a kettő között van: egy igazi németes, klasszikus régi, nagyon megbízható autó, de semmi extra. A soha el nem romlásból semmi sem igaz, igencsak szervízigényes a W123 is, akinek volt, az tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!