Most csak én vagyok elfogult, vagy tényleg jól néz ki a Mercedes-Benz w123-as?
Figyelt kérdés
Számomra még mindig egy álom autónak számít! Anno óvodában, az egyik gondozónak ilyen autója volt, és egyszer furikáztunk vele egyett. Valahogy megmaradt az a finom belső dizájn. Amikor elmegy egy az utakon, ami nagyon ritka, szinte a szemem rátapad.
Én lettem ennyire megszállotja ennek az autónak vagy tényleg egy klasszikus szépség?
2019. júl. 24. 09:47
11/21 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen fellengzős! Óvodáskorodban a puncsot nem tudtad megkülönböztetni az eperfagyitól, nem hogy még dizájnról lett volna önálló véleményed.
12/21 anonim válasza:
Nekem minden jó állapotban megőrzött régi autó tetszik. Ugyanennek a lelakott, 30 évig taxiként, 10 évig zöldségesek munkásautójaként használt, most pedig cigányok által hajtott változata persze már nem tetszik. Szeretem a régi autókat, de inkább csak csodálni, nem birtokolni. Sajnos erre a hobbira sajnálom a pénzt, a saját autóm csak közlekedési eszköz.
13/21 D. Brasco válasza:
Nem tudom te mi szepet látsz a "zöccsséges merciben" ,de legyen!Bar szerintem ettol vannak sokkal szebb modelljei a markanak!A 123-as meg mára gyakorlatilag teljesen kikopott az utakrol,es hat a megmaradt peldanyok nagy resze sajnos nem örvend kirívóan jo muszaki allapotnak hogy finoman fogalmazzak!
14/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, amik most vannak eléggé lelakott állapotban szaladgálnak. A szebbek meg már milliós tétel sajnos.
2019. júl. 24. 11:06
15/21 anonim válasza:
Bűn ronda. Elegáns akarna lenni szegény pára, de esetlen, csúf. A maga korában is az volt.
16/21 anonim válasza:
Hát aki szerint egy Coupe 123-as csúnya ott vannak bajok...
(tudom a kérdező nem említette, hogy konkrétan Mk.1 vagy Mk.2 és hogy sedan, kombi vagy coupe 123-asra gondolt-e)
17/21 D. Brasco válasza:
Szerinten az egyetlen olyan auto amibol pont a coupe a legocsmányabb ,az a 123-as merci......annyira idetlen es pocsék az a forma,hogy attol már még egy kombi is sokkal összeszedettebb!sőt ha mar 123-as akkor szerintem abbol a kombi a "legszebb"......bár nyilvan magam alá vizelni annal sem fogok a gyönyörtől!
18/21 anonim válasza:
Jajj én is,de megbántam,hogy eladtam,pont rosszkor,most érne vagy egy milliót!Nekem még az első kocsim volt 2003-ban,egy 200d volt libaf*s színben...De szerettem,milyen menők voltunk benne😎...Amúgy nekem is nagyon tetszik,akkoriban azért vettük,mert szinte egy lada áráért meglehetett venni és használt olajjal is simán elment,nekem a formatervről meg a belső dizájnról pont nem az jut eszembe ami neked,az egy igazi puritán gép volt,semmi extra,se fordulatszámmérő,se elektromos dolgok,se hangszigetelések,se kettőstömegű,se klíma,egyedül szervó volt benne,de az rossz volt majdnem mindbe,de nem is kellett,mert a batár méretű kormányt könnyen lehetett forgatni...Ez a kocsi még nagyon nem a luxusról szólt,azóta nem is volt mercim,de a multkor beültem egy új hibrib E-osztályba,hát pont az esett le,hogy mennyivel jobb és innovatívabb kocsi volt az...Az is elment megújuló energiaforrással,és még szét se pergett tíz éves korára...
19/21 anonim válasza:
Nekem pont bejon az osszes kocka merci.
Bar egyelore W202-re tellett,de majd szepen gyujtogetem ami szembejon :D
Minel tobb ember tartja oket csunyanak,nekunk annal jobb.
20/21 A kérdező kommentje:
Egy szépen felújított és karbantartott w123-nak van megjelenése! ;)
2019. júl. 25. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!