Szerintetek ennek a négy Mercedes E osztálynak ennyi futásteljesítménye van?
Kerestem pár Mercedes E osztályt ilyen kevés kilométerrel. Gondolkozok egy ilyen típus vásárlásán. Szerintetek ez a négy Merci valós futásteljesítménnyel rendelkezik? Léteznek ennyi kilométerrel rendelkezők,vagy tekertek?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Az első kettőt ugyan az a kereskedő hirdeti,de jó messze kellett guruljon a gyógyszered hogy egy W210-es merciert te penzt adj,ráadásul ennyit!!!3 millio ezekért az ipari hulladékokért?!?!Ez a széria minden mercedesek legalja!
A masik kettő meg.....vagy elhiszem vagy nem a km állást,mert kulfoldon nen azert vesznek dizel mercit,hogy vasarnap elmenjenek vele a templomba meg vissza!De tegyük fel hogy igaz amit irnak!Ennyi penzert viszont ugyan több kilometert futott de normalisan felszerelt W211-esek vannak,mert mind a kettő amit linkeltel gyakorlatilag fapad de luxe felszereltseg,kulonosen a 2009-es!Az gyakorlatilag az az auto amivel a reklamokban szoktal talalkozni,higy mercedes e osztály akar mar x forinttol!Na ez az alapok legalapabbja szo szerint 4elektromos ablakkal meg egy kozponti zarral azt jonapot!Nekem a linkelt autok kozul egyik sem kellene,mert az első kettőert eleve nem adnék pénzt még 20forintot sem,a masik kettő meg meg mint irtam ennyi penzert nulla felszereltség!Gyakorlatilag egy kicsit jobban felextrázott swift körbehugyozza őket!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Most kerestem nagyon sok futásteljesítményű benzines,és dízel autókat. A belsőterük nem rossz állapotú. Szerintetek is jó állapotúak(belsőtérrel rendelkezőek) amik 300-400-500 ezer km-t futottak? A kocsik listája a következő:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!