Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedve, esetleg valakinek...

Adambaru kérdése:

Van kedve, esetleg valakinek ismerkedni? 41 éves vagyok, egy 19 éves párkapcsolatom volt. Szeretnék még családot. 176/76 szőkésbarna haj, zöld szem. Vízöntő a csillagjegyem. Színes személyiség vagyok, szenvedélyes. Érd környékén élek. 😃

Figyelt kérdés

márc. 6. 06:40
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Adam Barbara is lehetne, de nem az…
márc. 6. 12:42
 12/22 anonim válasza:
Nameg Ádám baru is lehetne, de nem az.
márc. 6. 12:51
 13/22 anonim válasza:

Hölgy vagy úr a kérdező?

Kiderült?

márc. 6. 13:37
 14/22 anonim válasza:
Transz…
márc. 6. 13:57
 15/22 anonim válasza:
Érdnek van környéke? De miért nem a falu nevet írod, vagy külterület?
márc. 6. 21:22
 16/22 anonim válasza:
Ááá, neeem, érd, mint érdeklődni a környéken, ahol él! 🤣
márc. 7. 12:51
 17/22 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok.

Egy 19 éves kapcsolat sosem egy okból ér véget, mindig szerteágazó okok tudnak idevezetni, hosszú lenne leírni.

Amúgy, mi a bajotok a vízöntőkkel?

márc. 8. 20:25
 18/22 anonim válasza:
A vízöntőkkel, Hááát a magassága! 🤣
márc. 9. 08:55
 19/22 anonim válasza:

A vízöntők szuperjók, én is az vagyok! Mit jelent a "még család"?

Ismerkedéstől számított éveken keresztüli bölcs összeérlelődést egy szerencsés esetben sziporkázó egymásra találás után, és a negyvenes éveink derekán újszülöttet vállalni vagy esetleg az is család, ha gyermekkel élő nővel tudtok felépíteni közösséget, esetleg egy érett pár is családnak mondható? Vagy kifejetten húszas-harmincas éveiben járó hormonbombát keresel?

márc. 9. 19:38
 20/22 A kérdező kommentje:

A család klasszikus értelemben család. Feleség, gyerek. Fogalmam sincs, te milyen dologról beszélsz.

Nyilván olyan nőt szeretnék, akinek tervei között szerepel a családalapítás. Bár, úgy látom, ez ma már extrának számít.

márc. 14. 08:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!