Van kedve, esetleg valakinek ismerkedni? 41 éves vagyok, egy 19 éves párkapcsolatom volt. Szeretnék még családot. 176/76 szőkésbarna haj, zöld szem. Vízöntő a csillagjegyem. Színes személyiség vagyok, szenvedélyes. Érd környékén élek. 😃
Hölgy vagy úr a kérdező?
Kiderült?
Férfi vagyok.
Egy 19 éves kapcsolat sosem egy okból ér véget, mindig szerteágazó okok tudnak idevezetni, hosszú lenne leírni.
Amúgy, mi a bajotok a vízöntőkkel?
A vízöntők szuperjók, én is az vagyok! Mit jelent a "még család"?
Ismerkedéstől számított éveken keresztüli bölcs összeérlelődést egy szerencsés esetben sziporkázó egymásra találás után, és a negyvenes éveink derekán újszülöttet vállalni vagy esetleg az is család, ha gyermekkel élő nővel tudtok felépíteni közösséget, esetleg egy érett pár is családnak mondható? Vagy kifejetten húszas-harmincas éveiben járó hormonbombát keresel?
A család klasszikus értelemben család. Feleség, gyerek. Fogalmam sincs, te milyen dologról beszélsz.
Nyilván olyan nőt szeretnék, akinek tervei között szerepel a családalapítás. Bár, úgy látom, ez ma már extrának számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!