Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Katasztrófálisnak találod te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katasztrófálisnak találod te is a társkeresők felhozatalát?

Figyelt kérdés
Főleg 45+ korosztály.....
febr. 15. 20:34
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
jah és nőként írok..
febr. 15. 20:36
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a világunk. A társkereső semmivel sem rosszabb, mint az a pasi, akivel a barátnőid hoznak össze. Ezek az emberek itt vannak köztünk, zéró empátiával, zéró kapcsolódási képességgel és gyakran zéró szexuális képességgel, de a szájkarate a fotelból, az megy. 45n.
febr. 15. 20:44
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám szingli 40-es,ha aktuális

Magas,izmos

febr. 15. 21:21
 4/25 anonim válasza:
100%

Igazából a szerencsén nagyon sok múlik.

Hogy mikor van jókor, jó helyen az illető.

febr. 15. 22:31
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
Az egész társadalom egy nagynértékválságban van.
febr. 15. 23:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon sok ám a kritikán aluli viselkedésű ember ott

Bár máshol is

febr. 15. 23:10
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

#4 én teljesen másként gondolom. Nem szerencse kérdése. A felnőtt ember vállaljon már annyi felelősséget, hogy nem hárítgat mindig mindent!

Álljon bele: Lónak se kellek, mert nem vagyok elég jó. Egyik kapcsolatom se működik mert szar dolgokat csinálok újra és újra, és nem állok a sarkamra.

febr. 15. 23:51
 8/25 anonim ***** válasza:
Kinézetre? Viselkedésre? Lányom most válik. Férje szerintem elviselhetetlen volt vele már esküvő előtt is, viszont nem nézett ki rosszul. Olyan ötvenes férfi aki jól néz ki és magányos? Egyiket lehet el kell engedned.
febr. 16. 02:12
 9/25 anonim ***** válasza:

8

Esetleg mindkettőt.

febr. 16. 02:13
 10/25 anonim ***** válasza:

2

Ki karatézik?

A kérdező pasit szeretne. Válogat. Szíve joga.Én is szeretnék gazdagabb, egészségesebb,... lenni. Kit érdekel?

Leibniz: „Az adott világ a lehetséges világok legjobbika"

febr. 16. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!