Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Katasztrófálisnak találod te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katasztrófálisnak találod te is a társkeresők felhozatalát?

Figyelt kérdés
Főleg 45+ korosztály.....
febr. 15. 20:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%
10-es, hagyjuk most a leibnizi monászokat. Összesen annyit írtam, hogy társkereső semmivel sem rosszabb, mint a napi valóság. Mindkettőben megy a hőbörgés, valódi értékközvetítés nélkül. A 40 feletti pasipiac vagy nem független, vagy független, de kapcsolatteremtésre képtelen. Viszont mindkettőnek vannak elvárásai, igényei, miközben fel sem merül, hogy abba a valamibe, amit ő elvár, bármit beletegyen. 2
febr. 16. 07:15
 12/25 anonim ***** válasza:

11 igaz: "hogy társkereső semmivel sem rosszabb, mint a napi valóság."

"Mindkettőben megy a hőbörgés" Ki hőbörög? El kellene fogadni a valóságot.

" A 40 feletti pasipiac vagy nem független, vagy független, de kapcsolatteremtésre képtelen. "

Bingo! Én sem vagyok független, de barátnőt keresek. Nem háborgok, hogy ez a nőknek nem jön be. Semmi kedvem elválni, hogy talán x év után találok egy jobb Sárkányt. Évekig külön éltem, mivel külföldön dolgoztam. Keresgéltem. Voltak is barátnőim, de egyikkel sem akartam összebútorozni.

"mindkettőnek vannak elvárásai, igényei, miközben fel sem merül, hogy abba a valamibe, amit ő elvár, bármit beletegyen." Általánosítás, inkább úgy fogalmaznék: Nem találkoznak az igények, elvárások. Neked volt kapcsolatod, amit tarthatatlannak éreztél, kiléptél. Mások esetleg másképp gondolkoznak. Az általad keresett független férfiak egy része lehet kompatbilis avval, akire rácsaptad az ajtót, mivel nem tudtad elviselni. Az esetleg elviselhető, pedig nem biztos, hogy kiszáll egy problámás kapcsolatból, hanem Herr Pantofel-ként kezeli a problémát.

febr. 16. 07:40
 13/25 anonim ***** válasza:

12 folyt.

Vics - Versa igaz, lehet a dolog. Volt barátnőm, akit tartós kapcsolatra nem tudtam volna elképzelni. Lehet azért volt egyedül mert más sem. 2 férfitől volt 2 gyereke. Rengeteget szidta az exeit. Ez a negatív kisugárzás kellemetlen volt. Sokszor hangoztatta, hogy mindent ő teremtett meg magának és a családjának, ami láthatóan képtelenség volt.

febr. 16. 07:45
 14/25 anonim ***** válasza:

12-es, a helyzetet mélyebbnek érzem, mint kereslet-kínálat elkanyarodását. Egyoldalú diktálást érzek, ahol a párhuzamosok a végtelenben találkoznak.

Ez most patetikusan hangzik, de én megtaláltam a lelki békém és nem kergetek álmokat. Elfogadtam, hogy ez egy ilyen élethelyzet, ilyen társadalmi-érzelmi keretek közt és meglátjuk, mi jön ki belőle.

febr. 16. 07:47
 15/25 anonim ***** válasza:
14. Igazad van. Az ember nem Don Quijote, hogy óriásokkal harcoljon.
febr. 16. 07:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem, nekem szinte csak pozitív tapasztalataim vannak onnan. 😇

Eddig 3 pasival találkoztam, mindegyik rendkívül jó társaság volt. De lettek onnan ismerőseim vagy barátaim is.

febr. 16. 08:24
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Aki nőként társkereső oldalakon se talál jót, az magára vessen! 3x annyi férfi van. Mondjuk a kövér nőket max 1 menetre akarja a legtöbb, és ez érthető
febr. 16. 08:28
 18/25 anonim ***** válasza:

17, a nulla, háromszor is nulla. Ami pedig a "kövér nők"-re ment, az minősíthetetlen. Emberi lényekről így beszélni vállalhatatlan. Nem tetszik egy túlsúlyos nő, akkor haladj tovább, bántás nélkül. Bántani nem menő! Még az oviban SE!

2-es.

febr. 16. 08:33
 19/25 anonim ***** válasza:

Szem a lélek tükre. A kövérség népbetegség. Miért képzelik egyesek,hogy rendben van? Miért várják el, hogy majd családapának való, sikeres Adoniszok fognak versengeni a látványosan beteg nőkért??

Amúgy meg vegyél vissza a színjátékból, mert épp most nulláztad le a társkeresős férfiak "értékét".

febr. 16. 08:49
 20/25 anonim ***** válasza:

Ez a viselkedés csak nullát érdemel, rosszabb napokon mínuszt. 18.

(senki nem mondta, hogy a túlsúly rendben van, de ez a zsigeri undor sincs rendben, amit leművelsz)

febr. 16. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!