Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinézett magának a nő?
Van egy hely ahova időközönként betérek, mint vásárló. Voltam tegnap is és valamiért még visszamentem, de nagyon nagy volt a sor és már azért nem akartam ott maradni és látta az egyik dolgozó, hogy meggondoltam magamat és megszólított, hogy biztos megyek-e mert lemegy a sor egy negyedóra alatt, erre mondtam neki, hogy majd holnap beugrom aztán elintézem, de most nincsen erre időm. El is érkezett a mai a nap és odajött hozzám beszélgetni és kereste a társaságom és mondta, hogy nem hitte hogy visszajövök. Megkérdeztem, hogy bemutatkozhatok-e ha már itt beszélünk ennyi ideje, keresztnevet mondott és mivel Ő ennyit így én is. Beszélgettünk még és kicsit személyesebb témákról is, de már neki is kellett mennie dolgozni meg nekem is a dolgomra és megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve folytatni a beszélgetést instan vagy messengeren és erre mosolygott és azt mondta, hogy erre alszik egyet, de megtalálom itt majd két nap múlva mert akkor jön legközelebb.
Keresztnév alapján egyébként elkezdtem kutakodni, azonban egy pár éves képpel látok egy lányt, aki hasonlít rá nagyon és ott pedig a palijával van közös képe kirakva. (Nem biztos, hogy Ő az, de esélyes)
Nos, megmondom őszintén, hogy velem volt már korábban ilyen. Akkor a dohányboltos csaj kereste a tarsaságom és jött utánam. Ő is csak keresztnevet mondott és nem igazán szeretett volna online beszélgetni és mint kiderült volt palija, szóval gondolom ezért, de Ő kapható lett volna többre, de nem volt hozzá kedvem így.
Nem feltétlen. Vannak olyan emberek akik, akik kimondottan az emberi kapcsolatokat keresik, fontos nekik, hogy a másik is jól érezze magát.
lásd: DISK személyiség stílusok SÁRGA.
Ha van 25perced egy podcast-ra: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!