Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek találkozni?
Miért van az hogy ha pl társkeresőn elkezdünk írogatni jó minden de mikor talira kerülne a sor egyszerűen nem mernek találkozni a csajok.?
Meg hallok olyanokat hogy kapcsolatban vannak de nincs köztük szex ?
Mi van a világgal?
Vagy csak maradi vagyok?
38F
Anonim az oldal így én bevallom: sokkal csúnyábbnak tartom magam, mint amilyennek tűnök képeken.
Így sokszor csak egó növelőnek használom a tindert, és esküszöm szívem szerint talalkoznek sok férfival, de egyszerűen félek, hogy csalódna. Nem szerkesztem agyon a képeimet, de pl egy szem karika eltüntető filter alap minden képemen. Egyszerűen csúnyának tartom magam és nem merem vállalni az igazi kinézetem mert félek úgy sosem tetszenék senkinek. Csak ennyi van mögötte. De mondom, bár ne így lenne, mert én nem játékból beszélek velük, csak mindig utólag jövök rá, hogy jaaa, a találkozás már nem fog menni, nincs elég bátorságom.
Nálam speciel ez van és ezért tűnök el ha valaki találkozni szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!