Budapesti 18 alatti fiúk! Van kedvetek ismerkedni?
Imádok sportolni és táncolni, szeretek a természetben lenni, zenélni. Társasági ember vagyok, szeretem a közös programokat. Kicsit félénk vagyok ezért nehezebben megy élőben az ismerkedés. Több fiú barátom van ezért pl utcán nem nagyon szoktak hozzám odajönni.
Korombeli fiúkkal szívesen ismerkednék. Komolyabb kapcsolatot keresek. Ha te is szívesen ismerkednél és nem csak a szívemet törnéd össze akkor írj nyugodtan😉
16l
Azért redflag mert egyik épelmélyű sracnak nem kell olyan nő akinek a nyakán csüng egy csomó fiu barát akik ugye akkor is barátok ha beakasztják neki.
Szóval az ilyeneket messzire kerülni kell.
22 xd nagyon sérülékeny az önbizalmad, kezeltesd magad mert sem ez sem az hogy éretlen kislányokra mész rá.
Azt meg hogy nem tudsz vagy nem akarsz értelmezni pár egyszerű mondatot, csak te tudhatod. Nem pedofiloztalak le, sajnos a törvény szemében nem vagy az, csak szimplán undorító.
Hát adod alánk a fát rendesen. :D
Mi azért vitázunk még mindig veled mert morálisan elfogadhatatlan dologra vagy büszke, és arra vered a melled miközben undorító stílusban kommunikálsz. (Bár lehet csak egy nagyon okos troll vagy, ez esetben minden elismerésem.)
Te meg azért mert a sérülékeny egódat bántja hogy jól tudod hogy egy agyilag éretlen, szexuálisan kifejletlen lányra ramenni, aztán életre szóló traumáira baszni, mivel hát a saját traumáid idáig vezettek téged, nem engedi meg hogy a nonszensz baromságoddal ne a tiéd legyen az utolsó szó.
Nem lovagol ezen órák óta, minimum 2 de írásstílus alapján lehet h 3 külön emberrel vesztel itt össze mert azért a többség valamiért látja a problémát. Lehet az is, hogy nem MINDENKI hülye, csak te. Persze nem fogsz ezen elgondolkodni.
A válaszaidat jelentettem, mert trágár, provokatív és hányok tőled. Részemről lezártnak tekintem ezt az egészet, remélem csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!