Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti 18 alatti fiúk! Van...

Budapesti 18 alatti fiúk! Van kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Imádok sportolni és táncolni, szeretek a természetben lenni, zenélni. Társasági ember vagyok, szeretem a közös programokat. Kicsit félénk vagyok ezért nehezebben megy élőben az ismerkedés. Több fiú barátom van ezért pl utcán nem nagyon szoktak hozzám odajönni.

Korombeli fiúkkal szívesen ismerkednék. Komolyabb kapcsolatot keresek. Ha te is szívesen ismerkednél és nem csak a szívemet törnéd össze akkor írj nyugodtan😉

16l

tegnapelőtt 22:31
1 2
 11/19 anonim válasza:
32 évesen 16 évesre nyomul a pedofil állat, kemény...
tegnap 21:54
 12/19 anonim válasza:
Sajnállak ha tényleg 16 éves vagy, mert szét bombáznak majd a perverz állatok, de persze csak akkor sajnálom ha a kérdésed mögött nem egy pedofil 30 éves férfi ül :)
ma 03:23
 13/19 anonim válasza:
12 Azt se tudod mit jelent a szo te büdös nyomorult
ma 06:57
 14/19 anonim válasza:

Annyira imádom, hogy ilyenkor arra hivatkoztok, hogy mi a beleegyezési határ, de attól még rohadtul fura, ha 32 éves faszi egy 16 éves lánytól akar valamit...

ma 11:08
 15/19 anonim válasza:
Annyira imadom mikor a pedofil szoval dobaloznak de azt se tudjak mit jelent...
ma 12:05
 16/19 anonim válasza:

Jelenleg is van egy 17 eves csaj akivel szexelek.

Es mit faj ez neked?

ma 12:07
 17/19 anonim válasza:

16

Ha tudnál olvasni látnád, hogy 18 alattival ismerkedne a kérdező. Tök mindegy kit dugsz.

ma 14:00
 18/19 anonim válasza:
16 éves túl fiatal, de a 18- 20 már jöhet
ma 14:05
 19/19 anonim válasza:

A zseniális magyar jog szerint nem számít pedofilnak. Ettől függetlenül hányinger az a 30 éves aki 16 évesre nyomul.

Egyszer szemtanúja voltam ahogy egy kb 35-40 éves kollégám az egyik 15-17 éves kolleginámnak (én 17 voltam) odamondja "nagyon ízlik ez a krumpli, mi? A f*szomat nem akarod kipróbálni?"

Úgy felmegy a pumpa bennem a hozzátok hasonló férgektől.

ma 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!