Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen aktív chat van most,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen aktív chat van most, ami ugyanolyan népszerû, mint régen volt a Gyaloglo?

Figyelt kérdés

A Gyaloglo régen befulladt. Azóta ilyen jó kis beszélgetős chatet nem találtam.

Ötletek?

ma 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán a mostani modern chatek, WhatsApp, Anotalk, Snapchat, Insta chatje, ilyesmik.
ma 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Egy sima messengeren szerintem nem áll le az ember csak úgy társalogni valakivel.

Egyébként meg az én ilyen kontaktjaimban kizárólag a személyes ismerőseim vannak. Velük amúgy is kommunikálok.

ma 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Chat.hu
ma 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
ma 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!