Mitől ennyire népszerű a BTS? Meg úgy általában a K-pop? Nekem ugyanolyan semmitmondó mint bármilyen más popzene, de még csak nem is értem, mert koreaiul van.
Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy a következő dolgokat nem én találtam ki, tehát kérem ne engem gyertek ócsárolni kpoperek, hanem ha nagyon muszjá, mondjuk a nővérem tanárait az egyetemen :DD
Nos figyelj!
A kpop= pop zene koreai szöveggel, tehát nyilvánvaló, hogy ugyanolyan semmitmondó, mint a pop.
Egyszerűen annyi az oka, hogy a kiskamaszor az élet azon szakasza, mikor a rajongás a hormonok tombolása miatt lehetséges.
A BTS tagjai meg helyes, fiatal fiúcskák, miért ne rajonganának értük a kamasz lányok?
+ plusz tényleg popot játszanak, amit az egyik tanárom csak úgy fogalmazott meg, mint a műfaj amit mindenki képes befogadni. :DDD És mivel tudjuk, hogy a földön sajnos nem a kifejezetten intelligens emberek vannak többségben, nyílván a pop lesz népszerű és nem mondjuk a komolyzene.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy aki popot is hallgat az tuti hülye, csupán annyit jelent, hogy a pop zenék (populáris=népszerű, mindenki számára gyártott) mivel mindenkinek szólnak, nem lehetnek túlságosan értelmes, komoly, mély dolgok, mert akkor csomóan nem fognák fel, nem hallgatnák őket, a céle pedig nem feltétlenül az, hogy az értelmes rétegnek csináljanak zenét, hanem, hogy minél több ember szeresse, és hallgassa...
Szóval kicsit kaotikusan, de szerintem megválaszoltam a kérdésedetet :DDDDD
első azért ne keverd őket össze a beatles-el akik az egyik legminőségibb zenét adták akiknek igazi tehetségük volt nem pedig előre legyártott tucatjával közönségesebbnél közönségesebb idolok... ettől függetlenül van egy két jó kpop szám de ennyi nem össze keverendő az igazi tehetséggel és zenével
amúgy azért ilyen népszerű mert dollár milliárdokat költenek a reklámra!
egy mv-re is kb 50-100 milliót költenek na most ez nyugaton hol van? nem igen... főleg nem átlagban! a reklám meg megint hatalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!