Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek a társkereső...

Mi a véleményetek a társkereső oldalakról?

Figyelt kérdés
.
jan. 15. 13:36
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
19: folyamatosan az jön le, hogy rossz a hozzáállásod. Az eredmény, hogy senkinek nem kellesz, teljesen egybevág ezzel. Ez van.
jan. 16. 15:44
 22/37 anonim válasza:
#11: "Kívül belül randa, leamortizált nők várják, hogy ismeretlen normális férfiakon tölthessék ki minimális idő alatt vélt és valós sérelmeket más emberek miatt." Ne is mondd, a legtöbben belülről is rohadtak, irreális énképekkel és elképzelésekkel, és még a legfeljebb átlagos külsejűek is kegyetlenül válogatnak. Ha átlagos külsejű férfi vagy, akkor max. néhány kövér és/vagy ronda nő fog rád nézni. Arról meg már nem is beszélek, hogy hány kiélt fejű, szottyadt nő van társkeresőkön, némelyik 30-asként legalább 40-esnek néz ki, de van, aki akár 50-esnek is.
jan. 16. 18:33
 23/37 anonim válasza:
22: de ő szexbomba, mert a tinderen már 40 pakisztáni vallott szerelmet neki és küldte el a p:cse képét.
jan. 16. 18:51
 24/37 anonim válasza:
#18 ismerek olyat, aki 2017-ben találta meg a párját tinderen, azóta is együtt vannak, meg korábbról hagyományos társkeresőkről is tudok ilyeneket. Melyik időszakra gondolsz? Állítólag a koronavírus alatt is sok sikersztori volt
jan. 16. 19:18
 25/37 anonim válasza:
18-as vagyok, pedig igazából én is a 2020 utáni időszakra gondolok, hogy ott reccsenhetett be valami, de nagyon durván. Én csak az azelőtti párkapcsolati piacról tudok nyilatkozni, hát már ott is mutatkoztak a repedések és törések pl a 2000-es évekhez képest, de én úgy látom az igazán ocsmány, toxikus trendek 2020 után értek be. Azóta egyszerűen minimális a tényleges esély új online ismerettségekre, amik működnének. És nem valami mocskosan nagy hazug elmebeteg a másik fél, vagy csak sima kamus, hülyítő ghostingoló. Romantikus ismerkedés, barátkozás, ég és föld a különbség az online múlt és jelen között. Régen totál adta magát, mostanra minimális az esély még azoknak is, akik egykor ügyesek voltak ebben. És úgy gondolom nem én kattantam meg, mert máshol is - sőt gyk-n kívül is - pontosan ezeket a panaszokat és abszurd történeteket hallom vissza, a sok félresikerült, és kritikán aluli, pofátlan húzásról.
jan. 16. 21:19
 26/37 anonim válasza:
Nem nagyon történt semmi 2020-tól kezdve, csak szétverték az íratlan társadalmi szerződést, azok akik erre hatással vannak. Visszaéltek mindennel, amiben az ember eddig bízhatott, bízott. Nem véletlen fejlemény volt.
jan. 16. 21:33
 27/37 anonim válasza:
Nekem volt 1-2 kapcsolatom online tarskereson, igaz az regebben volt 2016 korul, 2 evet voltunk egyutt az egyik lannyal, de manapsag mar felhigult az egesz, nem olyan mint regen volt, igy mar evek ota nem hasznalom ezeket. Sok haverom panaszkodik, hogy nem irnak vissza nekik a nok, lehet mar hogy en is meg ok is elhagytak a 30+ aztan mar nehezebb ki tudja, egyik haveromnak mondjuk 42 evesen lett gyereke, minden kitolodott mar. Mostmar majd megszokott lesz hogy erettsegin a szulok tobbsege 70+ os lesz :D Meg szerintem ez a felgyorsult vilag se tesz tul jot az ismerkedeseknek sem, meg persze hogy mindenki mindent azonnal akar, nagyok az elvarasok is, a kondiba ahova jarok egy csaj allandoan panaszkodik a baratnojenek hogy kozel a 30hoz nincs senkije de ez se jo az se jo neki, mindig az kene aki foglalt, nameg 1 nore jut 100pasi ilyen tarskeresokon, teljesen kiegnek tole a nok, en meg is ertem oket, ugyhogy ha kell majd az elet ugyis ugy hozza hogy legyen az embernek baratnoje vagy baratja, kar eroltetni ilyen online tarskeresokkel, foleg manapsag, meg regen okes volt a dolog.
jan. 17. 21:11
 28/37 anonim válasza:
Majd bepánikolnak a kondis, rozé boros libák 45 felett, csak akkor végképp nem kellenek majd már senkinek. A maradék jól kereső infromatikus incel pasi is beszerez addigra egy-egy filippínát.
jan. 17. 21:19
 29/37 anonim válasza:
#28 azt tudod, ugye, hogy a szegény 3. világbeli országokban pasik is vannak? :D
jan. 18. 00:52
 30/37 anonim válasza:
29: menjél csak az egyik típus jól megver mindennap, másikból mrg semmit nem érzel. Mikor indulsz?
jan. 18. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!