Mi a véleményetek a társkereső oldalakról?
Kívül belül randa, leamortizált nők várják, hogy ismeretlen normális férfiakon tölthessék ki minimális idő alatt vélt és valós sérelmeket más emberek miatt. Jobb esetben dopaminfüggőség, rosszabb esetben agybaj.
Sajnos a sok kritikátlan simp incel meg teljesen kiszolgálja ezt.
Nekem több ismerősöm is társkeresőn ismerete meg élete párját, férjét, feleségét. Nem tudom, hogy csinálták. Én is próbálkoztam. Nagyon fura alakokkal találkoztam. Nőként azt tapasztaltam, hogy a férfiak nagy része szexpartnert keres, általában nem is függetlenek. Vagy cselédet keres, aki majd főz, mos, takarít rá, és mindent megcsinál, amit anyucikája is megcsinált neki.
Nekem azt tanácsolták, hogy nagyon sok emberrel kell találkozni és akkor nagyobb esély normálisat kifogni. Van, aki ott ismerte meg a férjét. Ő kb. 40 férfival találkozott, mindegyik borzalmas volt. Aztán jött a leendő férje :D
Én sajnos nem vagyok ilyen kitartó, elmegy a kedvem hamar.
15: Miért szerinted normális, hogy egy férfi azért keres társat, hogy a nő lásson el minden házimunkát, a férfi meg nem csinál semmit?
Én már nem vagyok egyedül. Öreg sem vagyok, bár ez relatív :)
Úgy tűnik, te vagy az,aki nem akar csinálni semmit.
Ha ő se, akkor összeilletek.
17: Én mindent megcsináltam párkapcsolat előtt is, mivel volt normális felnőtt életem. Nem a szülőktől költöztem össze azonnal valakivel. Nem is írtam, hogy semmit sem akarok csinálni. De nem mindent én akarok csinálni.
18: Vegyes. Van, aki még 10-15 éve Internetes társkereső oldalon. Van, akinek meg most is sikerült az appok világában. De legtöbben a facebook társkeresőt használják mostanában. Kb. ugyanaz a tapasztalat mindegyikkel. Csak gyorsabbakat a visszajelzések, meg több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!