Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért NINCS kedved ismerkedni...

Miért NINCS kedved ismerkedni velem? 😎

Figyelt kérdés
Kérlek vázoljátok, hogy mi a baj a személyemmel, amiért nem akartok ismerkedni velem! 🫢
tegnapelőtt 18:44
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Mert köcsög vagy.
tegnapelőtt 20:51
 22/34 anonim válasza:
Ha életem párja lennél, online már akkor is értelmetlen. Egy ponton majd szó nélkül, random eltűnsz, azt ennyi volt. Kidobott idő és energia vagy.
tegnapelőtt 22:53
 23/34 A kérdező kommentje:

Az lehet, szerelmem. Az utóbbi időben néha már bizony tényleg csinálok ilyent. Nem szó nélkül, igaz. Előbb jó alaposan beletaposok a lelkedbe.

tegnapelőtt 22:56
 24/34 anonim válasza:
Nincsen ezzel semmi gond, kicsim. Csak hozd továbbra is a gyakoris ismerkedős papírformát. A rosszindulatú és kétszínű, játszmázó, szociopata szadista elmebeteget.
tegnapelőtt 23:05
 25/34 A kérdező kommentje:

Ez nemisigaz! Én a nemtudomhogymitakarok, unatkozom, találtamegyredflaget, takaroggyá típus vagyok.

Bár azért az esetek 90%-ában továbbra is én vagyok az áldozat. A tökéletesetkeresem, 10 emberrelbeszélekpárhuzamosan, tecsakatartalékvagy típus áldozata.

tegnapelőtt 23:15
 26/34 anonim válasza:
Szerintem tök cuki ahogy kihasználjátok, kiégetitek, szétjátszmázzátok egymást. Neem, te nem vagy 90% áldozat, hanem játszópajtás ebben az egész toxic shitshowban. Ha eddig nem tudtad, akkor most már tudod. Ez nem áldozatiság, csak hasonló a hasonlót vonzza.
tegnapelőtt 23:21
 27/34 anonim válasza:
Az unatkozó, saját szintje felett is irreálisan válogatós, másokat ismerkedési szándékkal hitegető kamus kártevő a legrosszabb fajta itt mind között.
tegnap 00:20
 28/34 anonim válasza:
Kár a gőzért elemezgetni. Simán csak egy unatkozó kis köcsög. De már senki nem kapja be a csalit. Vége van, kicsi.
tegnap 04:44
 29/34 A kérdező kommentje:

Gyűlölöm Magyar Pétert! Márpedig Magyar Péter a kicsi!

Fidesz szavazó vagyok.

tegnap 06:39
 30/34 anonim válasza:
Nahhh, ez a kérdés a gyakorikerdesek.hu legalja...
tegnap 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!