Lenne kedved ismerkedni?
Nem feltétlenül velem, hanem azzal aki később idenéz a kérdésre. A neved korod és megyéd ahol élsz mögé írd le egy számodra kedves hobbid és azt is hogy miért műveled. Egy kis betekintés a gondolkodás módodba. Lehet valakivel ez lesz a közös első dolog ami elindít valamit.
Én 29 éves vagyok (novemberben 30), Férfi, Pest megyében éldegélek közel pesthez. Én az amatőr szinten ijjászkodok. Nem ez az amit legtöbbet csinálok, de ez van rám, az életemre a legnagyobb hatással. Az, hogy összpontosítok, hogy csak a célra fókuszálok teljesen ellazítja az elmém. Plusz gyerekkori álmom is volt, hogy csináljam.
Egyik csajomat se a hobbim érdekelte, nem azért voltak velem, hanem a farkamért meg a pénzemért. Ez a legunalmasabb ismerkedés, amikor a hobbidról kezdesz mesélni. Senkit nem érdekel.
F
Kérés: neved, korod, megyéd, hobbid és miért műveled?
Válasz: "gergo vagyok es imadom a spaghettit"
És ebben alsó hangon 10 év (6-16) magyartanári munka van. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!