Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedved ismerkedni?

Lenne kedved ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül velem, hanem azzal aki később idenéz a kérdésre. A neved korod és megyéd ahol élsz mögé írd le egy számodra kedves hobbid és azt is hogy miért műveled. Egy kis betekintés a gondolkodás módodba. Lehet valakivel ez lesz a közös első dolog ami elindít valamit.

Én 29 éves vagyok (novemberben 30), Férfi, Pest megyében éldegélek közel pesthez. Én az amatőr szinten ijjászkodok. Nem ez az amit legtöbbet csinálok, de ez van rám, az életemre a legnagyobb hatással. Az, hogy összpontosítok, hogy csak a célra fókuszálok teljesen ellazítja az elmém. Plusz gyerekkori álmom is volt, hogy csináljam.

szept. 25. 20:26
 1/8 anonim válasza:
Örülünk neki. Sok sikert a hobbidhoz!
szept. 25. 20:36
 2/8 anonim válasza:
Szia en gergo vagyok es imadom a spaghettit
szept. 25. 20:50
 3/8 anonim válasza:
Végh Béla, 33, Bp., kiváló pizzák készítője (ha volna kemencém).
szept. 25. 21:24
 4/8 anonim válasza:
Győr megyei vagyok, 30 éves, és van jó pár hobbim. Motorozás, labdarúgás, kirándulás, filmnézés, meccsnézés, stand up, stb.
szept. 26. 00:29
 5/8 anonim válasza:
Korodbeli f,bp
szept. 26. 09:45
 6/8 anonim válasza:

Egyik csajomat se a hobbim érdekelte, nem azért voltak velem, hanem a farkamért meg a pénzemért. Ez a legunalmasabb ismerkedés, amikor a hobbidról kezdesz mesélni. Senkit nem érdekel.

F

szept. 26. 09:48
 7/8 anonim válasza:

Kérés: neved, korod, megyéd, hobbid és miért műveled?

Válasz: "gergo vagyok es imadom a spaghettit"

És ebben alsó hangon 10 év (6-16) magyartanári munka van. ;D

szept. 27. 06:50
 8/8 anonim válasza:
Jani vagyok, Budapest, 36, nekem már lefőtt a kaffé.
szept. 27. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!