Lenne kedved ismerkedni mamahoteles férfival?
Figyelt kérdés
Kocsi munka van nem vagyok bolond se drogos szinte már mintapolgár vagyok csak kicsit szerencsétlen.
Bocs hogy nem írok vesszőket de nem mindig tudom hova kell rakni ezert inkább sehol se használom.
30 40 körüli életvidám társat szeretnék gyerek nem gond nekem nincs.
.......
Inkább kérdezz ha érdekel valami
nov. 13. 20:54
1/14 anonim válasza:
Ha gondolod írj. 35 éves nő vagyok ha ez megfelelő
nov. 13. 21:07
2/14 anonim válasza:
Nekem is írhatsz :)
nov. 13. 21:09
3/14 anonim válasza:
Nem lenne. Főleg nem ennyi idősen.
Nem kell gazdag pasi, de egy független igen, aki meg tud állni a saját lábán.
nov. 13. 22:06
4/14 anonim válasza:
A helyesírás alapvető intelligencia. Mi az, hogy nem tudod hova kell rakni a vesszőket, ezért inkább nem is raksz sehova? :D Nem tudom eldönteni, hogy ez a nagyobb red flag, vagy a mamahotel 30-40 évesen, mert mindegyik ultra gáz...
nov. 14. 00:30
5/14 A kérdező kommentje:
Szeretném a férfiakat kiszűrni, ezért írjon privátban aki nyitott lenne.
Köszönöm :)
nov. 14. 04:31
6/14 A kérdező kommentje:
A helyesíráson lehet javítani, elköltözni meg könnyen tudok. Akár 24 óra alatt.
Már nem is vagyok ultra gáz ugye? :)
nov. 14. 06:04
7/14 anonim válasza:
Akkor miért nem költözöl?
nov. 14. 06:28
8/14 anonim válasza:
7
Nem mindenkinek azaz életpályája, hogy tiniként utálja a szüleit, ezért minél hamarabb szabadulni akar.
nov. 14. 09:45
9/14 anonim válasza:
8, imádom a családomat, mégis külön élek 18 éves korom óta. És még pasi sem vagyok. És nem is a pasimnál laktam soha.
nov. 14. 09:54
10/14 anonim válasza:
#4 Aki unironikusan használja,azt a kifejezést, hogy "red flag", az a normális férfi szamára már alapból nem létezik.
nov. 14. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!