Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedved ismerkedni...

Lenne kedved ismerkedni mamahoteles férfival?

Figyelt kérdés

Kocsi munka van nem vagyok bolond se drogos szinte már mintapolgár vagyok csak kicsit szerencsétlen.

Bocs hogy nem írok vesszőket de nem mindig tudom hova kell rakni ezert inkább sehol se használom.

30 40 körüli életvidám társat szeretnék gyerek nem gond nekem nincs.

.......

Inkább kérdezz ha érdekel valami

nov. 13. 20:54
1 2
 11/14 anonim válasza:

#7 De neked ehhez mi közöd??

Majd te fogod kidobni a lakásából is mert nem tetszik, hogy az anyjával él, nem? Ott él, kész, nem fogod tudni befolyásolni, ha fejre állsz sem, majd elköltözik ha akar.

nov. 14. 10:36
 12/14 anonim válasza:

"neked ehhez mi közöd??"

Wow... sokat változott a társkeresés, mióta legutóbb csináltam. Akkor még az volt a lényeg, hogy az emberek megismerik és kiismerik egymást, hogy tudni lehessen, működik-e a dolog együtt.

nov. 15. 07:43
 13/14 liliom99 válasza:

#6 Kérdező, de, ultragáz vagy. Ha tudnál javítani a helyesírásodon, miért nem teszed, vagy tetted meg az elmúlt 10-20-30 évben?

Elmegyek veled egy randira. Büdös leszek, de ez neked ugye nem baj, ezen lehet változtatni.

Érted, hogy mi a probléma ezzel??

nov. 15. 18:06
 14/14 anonim válasza:
#13 Nekem nem baj ha büdös vagy, velem eljöhetsz randira, mert nekem úgyis mindegy, igaz szüleimmel élek, de még sosem voltam nővel, már vágyom rá, ha gondolod írj.
nov. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!