Budapesti,fiatal lányként hol lehet ismerkedni hogyha nem járok el bulizni,klubbokba,csak iskola és haza? Nincsennek nagyon barátaim se,és már hiányzik valaki aki mellettem lenne,és az intimitásra is kiváncsi vagyok.
Én mondjuk pont nem, tessék próbára tenni :D
31F
12
Saját magát senki se tartja annak. Attól még bőven lehetsz az.
Én sem járok klubbokba, bulikba és szórakozóhelyekre, csak iskolába, munkába és haza. Megértem a helyzeted, de én vagyok vele majd lesz ami lesz.
18/f
hát ha inkább magányosan próbálkoznál, akkor én a helyedben elmennék "közösségbe". Tehát akár beülni egy kávézóba, plázába stb. Tehát ahol van sok ember és esetleg valaki felfigyel rád.
A fenti az csak egy tipp, de ha van más helyszín ahová szívesebben elmennél, akkor oda. Most teszem azt érdekelnek az állatok, akkor pl. állatkertbe. Persze nembiztos, hogy olyan élvezetes lesz egyedül, de ott is összeismerkedhetsz valakivel...
És az a lényeg még, hogy ne légy bezárkózva, hogy esetleg valaki merjen leszólítani (feltéve ha szimpatikus). Most pl. valaki ül a buszon, de fel sem néz a mobiljából, akkor azzal kevésbé akar bárki is kommunikációba lépni.
Az a baj, hogy esélyesebb, hogy így nem lesz semmi... Oké, most még iskolába jársz, de amikor valaki már iskolába sem jár, szerintem lényegesen lecsökken az emberek közötti interakció, tehát még kisebb esély lesz...
16-os vagyok.
Akkor mit ajánlanál nekem 18-as?
11
„Sajnos itt minden pasi hülye…”
Nagy tévedés, mert a: gyk=gyógypedagógiás kretének gyülekezete, te is az vagy, én is az vagyok, mindenki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!