HeartfulSoul kérdése:
30 éves nőként ismerkednék? (Szeged)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 😊 Egy vidám, természetkedvelő nő vagyok Szeged környékéről, aki szeret beszélgetni, új embereket megismerni. Szabadidőmben imádok kertészkedni, bringázni, vagy csak egy jó sorozat társaságában kikapcsolódni. 🌿🚴📺
Recepciósként dolgozom, így az emberekkel való kapcsolódás a mindennapjaim része, de egy igazán különleges kapcsolatot még keresek. Korábbi tapasztalatokból tanulva most egy olyan társat szeretnék találni, akivel kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapulhat az ismerkedés.
Ha szeretsz a természetben lenni, beszélgetni egy jót, vagy csak úgy érzed, hogy egymás társaságában jól éreznénk magunkat, írj bátran! 🙂
jan. 2. 18:09
1/7 anonim válasza:
A létező összes csaj, aki kicsit is szimpi mind messze lakik. 😭
jan. 2. 18:15
2/7 anonim válasza:
#1 ideje elköltözni :)
jan. 2. 19:47
3/7 anonim válasza:
Szia! 38 éves egyedülálló szegedi férfi vagyok. Igazából nem tudom, hogy privátot vársz vagy ide szeretnél üzenetet, de első körben ide írok. És boldog új évet! Zsolti
jan. 2. 23:40
4/7 anonim válasza:
Én iszonyat messze lakok jelenleg, de kitudja... Beszélgessünk, ha gondolod, írj! 😉
tegnapelőtt 11:30
5/7 anonim válasza:
Valakinek vissza írt?
tegnapelőtt 19:47
6/7 anonim válasza:
Nekem eddig nem, de lehet, hogy simán sok dolga van. 3-as vagyok.
tegnapelőtt 19:56
7/7 anonim válasza:
Nekem egy 1 levelet írt... Kamu ez is ahogy a többi...
tegnapelőtt 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!