Vannak itt férfiak, akik ismerkedni szeretnének?
Figyelt kérdés
Egyelőre csak barátkoznék, ha kialakul akkor később komoly kapcsolatban is benne vagyok 🙂
Korod megjelölésével írj 😊
tegnapelőtt 14:50
21/31 anonim válasza:
Hogy a búbanatos francba akar valaki úgy komoly kapcsolatot, hogy csak annyit árul el magáról, hogy egy nő, a Föld nevű bolygóról? A plusz poén az, hogy erre jelentkezik egy csomó férfi is, akik, felteszem, már évek óta nem űrítettek, és ennek reményében lelkesen meg is jelennek itt, és valószínű privátban is írogatnak, közben vigyorognak, mint a vadalma, hogy "nahhh, ebből végre lesz valami!" Jézusom.. Ennyire nem élhetjük az idiotizmus korát. Ez valami abszurd vicc, amiből 2025-ben felébredünk.
tegnapelőtt 17:56
22/31 anonim válasza:
Kérdező full kamu. Már beszéltem vele máskor is. Egyszer ennyi idős volt, máskor meg annyi.
tegnapelőtt 17:59
23/31 anonim válasza:
#22 Milyen meglepő! Nahát! Ezt ki gondolta volna? De azt nem értem, hogyha valaki szórakozni akar, akkor már miért nem olyan kérdést tesz fel más témában, amiben ki lehet találni valami humoros szituációt? Ebben semmi nevetséges, vagy szórakoztató nincs.
tegnapelőtt 18:05
24/31 anonim válasza:
22# Van egy sejtésem, hogy ki lehet, de nem biztos hogy ő az. De nem írom ki a nevét, úgyis törölnék.
Röviden:
Össze gyűjt rengeteg embert, mindegyikkel beszél, aztán egyik megsértődik, elküldi az anyjába, azzal kibékül beszél tovább, aztán megint leszarja, ghostingolja... Stb...
tegnapelőtt 18:09
25/31 anonim válasza:
Felejtős...
tegnapelőtt 19:31
26/31 anonim válasza:
Nem bántásból, de írhatnál magadról valami bemutatkozást.
tegnapelőtt 21:24
27/31 anonim válasza:
24
Megírod nekem priviben?
Reméem nem vele beszélgetek (nem ebből a kérdésből)
tegnap 11:53
28/31 anonim válasza:
Egy biztos van! 😉
F/50
tegnap 12:51
29/31 anonim válasza:
Heteró vagyok
ma 04:09
30/31 anonim válasza:
Én
ma 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!