Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt férfiak, akik...

Vannak itt férfiak, akik ismerkedni szeretnének?

Figyelt kérdés

Egyelőre csak barátkoznék, ha kialakul akkor később komoly kapcsolatban is benne vagyok 🙂

Korod megjelölésével írj 😊

tegnapelőtt 14:50
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék. Írj, ha gondolod. (F42)
tegnapelőtt 15:51
 12/31 anonim válasza:
Végre egy szimpatikus, jól összerakott kérdés.
tegnapelőtt 15:56
 13/31 anonim válasza:

#4:

Azt bizonyítani is kell, sőt még azt is, hogy ebből a dimenzióból vagy és nem egy párhuzamosból :D

Arról nem is beszélve, hogy 2024 van, már azt is bizonyítanod kell, hogy nőnek születtél, mármint puncival. Változnak az idők. Ma már a "leánykori neve" nem Andi, hanem András egyeseknek :D

tegnapelőtt 16:03
 14/31 anonim válasza:

Ha bele férek, írhatsz. :)

Szívesen barátkozom.

21/f

tegnapelőtt 16:12
 15/31 anonim válasza:

12. Marha jól összerakott!

Csak nincs megadva a kérdező neme, kora, lokációja.

tegnapelőtt 16:46
 16/31 anonim válasza:
Azt már látjuk, hogy ismerkedni vágyó férfiak vannak itt. Nők viszont még nem igazán írtak.
tegnapelőtt 16:48
 17/31 anonim válasza:
Találni találsz, de azok ilyen kis noki féle tizenéves lányok. Egyik pillanatba 17, aztán mikor privátba rádír, "ja, nem annyi vagyok, csak a gyakori miatt írtam annyit." 😂
tegnapelőtt 16:54
 18/31 anonim válasza:
Tehát itt van "Béla", aki állítólag nő és barátkozni szeretne. Elvárja, hogy leírd a korodat, de ő nem hajlandó megadni a sajátját, ahogyan azt sem, hogy melyik vármegyéből ír - csak azt tudjuk, hogy a Föld nevű bolygóról ír. Ez egy komoly kapcsolat kezdete...
tegnapelőtt 16:57
 19/31 anonim válasza:

18-as!

És az a durva, hogy még így is mennyi hülye állat van, aki ír neki! És nap mint nap írnak az összes többi ilyen kérdezőnek.Néha már szégyellem, hogy férfi vagyok.

tegnapelőtt 17:06
 20/31 anonim válasza:
Aztán jönnek az olyan kérdések itt, a gyakorin, hogy miért nem akarnak itt ismerkedni az emberek? De, vannak, akik tényleg ismerkedni szeretnének, csak aztán jönnek az ilyen hazugok, mint Te, kérdező.
tegnapelőtt 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!