Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szingli anyukák ismerkednétek?

JohnWick777 kérdése:

Szingli anyukák ismerkednétek?

Figyelt kérdés
34 éves szegedi férfi vagyok, szivesen randiznék szingli anyukákkal.

dec. 26. 12:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem
dec. 26. 13:19
 2/11 anonim válasza:
Ilyenkor? A gyerekeikkel vannak, nem itt lógnak egész nap!
dec. 26. 13:43
 3/11 anonim válasza:
Neked hány gyereked van? Ha nincs, akkor mért gyerekes nőt keresel?
dec. 26. 17:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Mert nem sok rá az esély hogy az én korosztályomban nem gyerekes nőt találjak
dec. 26. 17:49
 5/11 anonim válasza:
Én itt vagyok :) csak vas megyei 29 vagyok
dec. 26. 20:20
 6/11 anonim válasza:
Ő... azért vannak. Ne keseredj el!
jan. 7. 17:27
 7/11 anonim válasza:
Az Izisz szentélyben egyszer randiztam egy anyukával:)
jan. 7. 17:30
 8/11 anonim válasza:
6 Nincsenek :s
jan. 7. 17:53
 9/11 anonim válasza:

Tapasztalatból beszélek, hogy egyre többen nem találnak fiatalon. Egy 34 éves férfinek szerintem bele kell férjen akár egy 27 éves is. Barátnőim így házasodtak, huszonéves férfiak nagyon komolytalanok voltak már nekik, úgyhogy 30 felettiekkel házasodtak. Olyan is volt, aki 24 évesen egy 40 felettinek szült. Nem tervezték a babát, de már 3 éve együtt voltak, az eljegyzés utan azonnal megfogant.

Szóval nem kötelező 30 felettieket választani. De több kollégám is 35 felett szült, mert ez versenyszféra, kellett egy lakás, meg eredmények.

Bár, akinek nem jó a diplomás nő karrierrel, az lehet, hogy más munkakörökből nem talál szinglit. Diplomások jó része az.

jan. 7. 18:17
 10/11 anonim válasza:
Vagyis nem ítélkezni akarok, de más munkakörökben azert valóban babáznak már 30 alatt.
jan. 7. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!