Mi van most az emberekkel?! Miért ne lehetne itt társat találni véletlen?!
Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el erre az oldalra felnézni de csak nemrég tettem fel saját kérdéseket. Voltak hasznos, kevésbé hasznos és troll válaszok. Mai nap láttam, hogy van olyan kategória, hogy ismerkedés --> társkeresés. Láttam teljesen normális kérdéseket is! Például.: 28 éves férfi egyedül tölti szilveszterét, nem e lenne kedve valakinek egy jót mulatni. Vagy a másik: 37 éves vagyok, nem iszom, dohányzom, van munkám, házam csak magányos vagyok, szeretnék ismerkedni. Ilyen és hasonlóan feltett kérdéseket olvastam és csodálkozom a válaszokon! Miért kell kigúnyolni az ilyen embereket és miért kell trollkodni alatta? Miért is ne lehetne találni itt is egy jó beszélgetőpartnert amiből idővel komolyabb is lehet? A nagy számok törvénye alapján szerintem lehetséges lenne és elég ha 1 000 000 - ból csak 1 bejön! Nem értem, hogy egy magányos embert aki őszintén teszi fel a kérdését miért kell cikizni, lejáratni. Ti nektek mi a véleményetek?dec. 23. 13:26
21/21 A kérdező kommentje:
20#
Nagyon szépen köszönöm! Szépen leírtad a helyzetet és elszomorító. Szerintem a legnagyobb csábítás az az, hogy név nélkül élheti itt ki magát bárki. Itt leverheti bármilyen sérelmét, bárkin az olyan ember. Mint korábban írtam, nem társkeresési szándékkal jöttem csak láttam, hogy van olyan kategória és rossz volt olvasni az alatta lévő dolgokat. Minden esetre én már raktam fel pár kérdést amikre többé, kevésbé kaptam értelmes válaszokat IS! Ennyire jó ez az oldal nagyjából, nem is vártam többet. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Megyek inkább eszek a sütikből amit készítettem mert egész jó lett most a zserbó, bejgli és a sajtos pogácsa hármasa. :D Jó erőt és egészséget kívánok, szeretet és békét mindenkinek! ;)
dec. 25. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!