Mi van most az emberekkel?! Miért ne lehetne itt társat találni véletlen?!
Csak a saját tapasztalataim alapján tudok válaszolni, nem egy általános igazság. :)
44 éves vagyok, egyedülálló férfi.
Volt pl. hogy egy hölgy, az Ismerkedés kategóriában írta, hogy 40 éves, a leírása alapján teljesen rendes, intelligens valaki. 1-2 privát üzenetváltásból kiderült, hogy egy 20 éves leányzó az ország másik végéből. És fel volt háborodva, amiért nem akartam vele tovább ismerkedni.
Vagy egy másik eset: írtam már ki hirdetést, amiből egyértelmű volt, hogy heteroszexuális vagyok, mégis kaptam nem heteroszexuális férfiaktól üzeneteket. Borzasztó élmény!
És még tudnék mesélni...
Szóval nehéz hinni az emberekben.
Nem biztos, hogy az Ismerkedés kategóriában lévő trollok valóban trollok, hanem kiábrándult emberek, akik felhívják a figyelmet az igazságra.
De Neked sok sikert kívánok, ne legyen igazam.
"A nagy számok törvénye alapján szerintem lehetséges lenne és elég ha 1 000 000 - ból csak 1 bejön!"
Sajnos nem ekkora az oldal látogatottsága.
1#
Nem ezzel a céllal jöttem csak érdekes volt látni amiket írtam. Az a homo-s dolog elég szar élmény lehetett, nem irigyellek. Itt sok ember szerintem azt élvezi, hogy arc és név nélkül trollkodhat.
2#
Értsd jól! Nem egy millió emberre gondoltam hanem mondjuk annyi próbálkozásra, kérdésre, esélyre.
"csak érdekes volt látni amiket írtam."
Ezt hogy érted? Érdekes volt itt olvasnod a saját irományodat?
Az itteni nők nem igazán akarnak ismerkedni, a nagyobb részük amúgy is kamu, a maradék meg zömmel problémás. Sok-sok évvel ezelőtt még legalább egy-egy találkozást össze lehetett hozni, újabban viszont már az is nagy szó, ha egyáltalán valami beszélgetés elindul, leginkább csak pár szavas mondatokat kapsz válaszként, kérdezni nem kérdeznek semmit.
A dolog másik oldala viszont az, hogy a kérdések jó része is semmitmondó, a kérdésírók közül elég sokan semmit nem írnak magukról, a hobbijaikról, az elvárásaikról stb., így nem csoda, hogy nem érdeklődik irántuk senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!