Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi van most az emberekkel?!...

Mi van most az emberekkel?! Miért ne lehetne itt társat találni véletlen?!

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el erre az oldalra felnézni de csak nemrég tettem fel saját kérdéseket. Voltak hasznos, kevésbé hasznos és troll válaszok. Mai nap láttam, hogy van olyan kategória, hogy ismerkedés --> társkeresés. Láttam teljesen normális kérdéseket is! Például.: 28 éves férfi egyedül tölti szilveszterét, nem e lenne kedve valakinek egy jót mulatni. Vagy a másik: 37 éves vagyok, nem iszom, dohányzom, van munkám, házam csak magányos vagyok, szeretnék ismerkedni. Ilyen és hasonlóan feltett kérdéseket olvastam és csodálkozom a válaszokon! Miért kell kigúnyolni az ilyen embereket és miért kell trollkodni alatta? Miért is ne lehetne találni itt is egy jó beszélgetőpartnert amiből idővel komolyabb is lehet? A nagy számok törvénye alapján szerintem lehetséges lenne és elég ha 1 000 000 - ból csak 1 bejön! Nem értem, hogy egy magányos embert aki őszintén teszi fel a kérdését miért kell cikizni, lejáratni. Ti nektek mi a véleményetek?

dec. 23. 13:26
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Csak a saját tapasztalataim alapján tudok válaszolni, nem egy általános igazság. :)

44 éves vagyok, egyedülálló férfi.

Volt pl. hogy egy hölgy, az Ismerkedés kategóriában írta, hogy 40 éves, a leírása alapján teljesen rendes, intelligens valaki. 1-2 privát üzenetváltásból kiderült, hogy egy 20 éves leányzó az ország másik végéből. És fel volt háborodva, amiért nem akartam vele tovább ismerkedni.

Vagy egy másik eset: írtam már ki hirdetést, amiből egyértelmű volt, hogy heteroszexuális vagyok, mégis kaptam nem heteroszexuális férfiaktól üzeneteket. Borzasztó élmény!

És még tudnék mesélni...

Szóval nehéz hinni az emberekben.

Nem biztos, hogy az Ismerkedés kategóriában lévő trollok valóban trollok, hanem kiábrándult emberek, akik felhívják a figyelmet az igazságra.

De Neked sok sikert kívánok, ne legyen igazam.

dec. 23. 13:47
 2/21 anonim válasza:

"A nagy számok törvénye alapján szerintem lehetséges lenne és elég ha 1 000 000 - ból csak 1 bejön!"

Sajnos nem ekkora az oldal látogatottsága.

dec. 23. 13:48
 3/21 A kérdező kommentje:

1#

Nem ezzel a céllal jöttem csak érdekes volt látni amiket írtam. Az a homo-s dolog elég szar élmény lehetett, nem irigyellek. Itt sok ember szerintem azt élvezi, hogy arc és név nélkül trollkodhat.

dec. 23. 13:57
 4/21 A kérdező kommentje:

2#

Értsd jól! Nem egy millió emberre gondoltam hanem mondjuk annyi próbálkozásra, kérdésre, esélyre.

dec. 23. 13:58
 5/21 anonim válasza:

"csak érdekes volt látni amiket írtam."

Ezt hogy érted? Érdekes volt itt olvasnod a saját irományodat?

dec. 23. 14:01
 6/21 anonim válasza:
Nincs sok esélye egy férfinek. Nem kerestem komoly partnert,csak írogatni néha, de erre sem lett senki. A nemem ffi,a korom 53,ezek már kizáró okok.
dec. 23. 15:12
 7/21 anonim válasza:
Inkább személyesen ismerkedj. Ez az oldal tele lett idiótákkal.
dec. 23. 16:34
 8/21 anonim válasza:

Az itteni nők nem igazán akarnak ismerkedni, a nagyobb részük amúgy is kamu, a maradék meg zömmel problémás. Sok-sok évvel ezelőtt még legalább egy-egy találkozást össze lehetett hozni, újabban viszont már az is nagy szó, ha egyáltalán valami beszélgetés elindul, leginkább csak pár szavas mondatokat kapsz válaszként, kérdezni nem kérdeznek semmit.

A dolog másik oldala viszont az, hogy a kérdések jó része is semmitmondó, a kérdésírók közül elég sokan semmit nem írnak magukról, a hobbijaikról, az elvárásaikról stb., így nem csoda, hogy nem érdeklődik irántuk senki.

dec. 23. 16:44
 9/21 anonim válasza:
Kedves férfiak! Nőként válaszolok. Ismerkednék szívesen, de őszintén szólva elegem lett, meguntam. Hogy mért? Elmondom, nyilván a teljesség igénye nélkül! Tényleg semmitmondó kérdések vannak sokszor, amik egyszerűen nem keltik fel az érdeklődésem és semmi kedvem napi 200-szor mindenkitől megkérdezni ugyanazt, szóval az ilyen kérdések alapból hidegen hagynak. A két szavas üzenetváltásoktól megőrülök, amit meg lehetne beszélni kb. 3 perc alatt, az egy napig tartana, ha hagynám. Vagy túl hamar terelik a beszélgetést szexuális jellegű dolgokra, tök ismeretlenül. Senkinek semmi köze, borotválom-e, milyen póz a kedvencem, mit vállalok be, mikor voltam utoljára pasival, stb. Sokan hamar eltűnnek, mások ígérgetik a találkát és húzzák az időm. Csak nem értem mire jó ez?
dec. 23. 17:10
 10/21 anonim válasza:
#9: Sajnos a női oldalról is sokszor ez megy. Ha írok valamit, jó esetben tőmondatokban válaszolgatnak. Ha nem hozok témákat, akkor nem kérdeznek, ha viszont kérdezgetek, akkor rámondják, hogy ez valami kihallgatás. De maguktól nem hoznak témákat, és a kérdéseimre sem akarnak válaszolni, akkor hogyan ismerjük meg egymást? Az ígérgetés, eltűnés sajnos mindkét oldalon játszik, és nem is csak az időhúzás dühít, hanem az, ha egy teljesen normális hangvételű, jól zajló beszélgetésből tűnik el valaki egyik pillanatról a másikra, és nem értem, hogy ilyenkor mi történik, mert magyarázat természetesen nincs.
dec. 23. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!