Mi van most az emberekkel?! Miért ne lehetne itt társat találni véletlen?!
5#
Telefonom kijavította. Írtak akart lenni. Szóval érdekes látni amit és ahogyan mások írnak a témában. Ennyi.
6#
Nem feltétlen kell ezt így felfogni, megvan az a korosztály meg szerintem az az online felület ahol tudnál érvényesülni.
7#
Nem ismerkedési céllal jöttem csak ma láttam, hogy van ilyen része is az oldalnak. Elvoltam képedve, hogy miként állnak egymáshoz az emberek.
8#
Az baj, a kommunkációnak csak úgy jó ha az kétoldalú, mint az érdeklődés.
9#
Na!!!! Végre egy női válasz is! Köszönöm! Erre voltam kiváncsi, a személyes tapasztalatokra és saját véleményre. Amúgy szerintem amit írsz az már a világ problémája is mert személytelen és túlzottan felgyorsult. Türelmetlen, sablonos kérdések - válaszok, érdekbarátságok - kapcsolatok. Sok ember már nem is vágyik arra, hogy csak normálisan leüljön beszélgetni egy jót. Az meg beteg ha egyből szexre térnek de általában a kérdések, tükrözik a másikat is és abból is sokat meglehet tudni. Mondjuk azt, hogy kurvára nincs kedve már az embernek beszélgetni vele többet.
10#
Túl sok a választék az internet miatt mindkét oldalról, nincsenek már távolságok a közösségi oldalak miatt. Ugyanazt tudom neked is mondani amit a 9#-esnek írtam. De amúgy amit leírsz te is, ugyanazokat megtapasztaltam én is sokszor. Az eltűnést sokszor én sem értettem... Pláne ha engem keresett az illető majd hirtelen lelépett... Tök jó beszélgetések voltak a mindennapokról, sütés-főzés, receptek, meg csak úgy a világról. Aztán bumm a nagy büdös, tátongó semmi. Sok könyvet, cikket olvastam a pszichológia témájában, mivel érdekel az emberi viselkedés. Sokszor könnyebb rossz dolgokat elfogadni ha megértjük a miértjét.
Én eddig csak egy írást láttam aki igazán szimpatikus volt, a többi nem igazán
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1283..
Nekem már nincs kedvem itt egy pasival sem beszélgetni, mert az első kérdések: hogy hívnak, hol laksz (nem elég ám megye), hol dolgozol, milyen fajta a kutyád.
Ha valaki kicsit is ért az internet világához, ennyi alapján azonnal megtalál. Nekem pedig nincs kedvem ehhez egy anonim oldalon, arra ott vannak a társkereső appok. Ja, hogy ott az ilyenekkel mint ők, senki sem áll szóba…
Akinek van egy csöpp esze, az hagyja a picsába ezt az oldalt.
Már rég nem olyan, mint annak idején.
"és elég ha 1 000 000 - ból csak 1 bejön"
Nem is vagyunk ennyien! 😂
Kérdező, azt hiszem tudom miről beszélsz, az a bizonyos kérdések alatti gúnyolódás. Van pár unatkozó nyomorék kis tini (szerintem sok tönkrement ismerkedés, hitegetés, kiégetés mögött is ők állnak, hogy előadnak valaki mást), na ők írogatnak be kötekedéseket a kérdések alá. Hogy de béna bemutatkozás, meg hogy ismerkedj velem én vagyok a 69 éves bélabácsi dagadt nyugger, és hasonló otrombaságok. De van egy réteg aki tényleg azért ad hangot a csalódottságának, mert nagyon rossz tapasztalatai vannak innen. Sőt, olyan is van, hogy annyira durván mentális eset a kérdező, hogy erre többen is figyelmeztetik az embereket a kérdései alatt. Mert újra és újra kiírja, mivel mindenkivel összebalhézik, vagy mindenkit elűz. Meg aztán lehet bármilyen jó, ha a vége ghosting. Elég sok időt és érzelmet el lehet itt pocsékolni érdemtelen emberekre, sőt rengeteg nő itt gyakorlatilag ebben a fajta kihasználásban éli meg magát. Olyan nő, akire élőben a kutya se kíváncsi, mert vagy nem néz ki annyira jól mint amennyire pl itt játssza az eszét, vagy gyakorlatilag első pillanattól érződik hogy toxikus, elmebeteg, de itt írásban könnyű ezt elfedni. Udvaroltat magának, hiteget, kisajtolja amit csak bír a másikból, majd eltűnik. Ezzel is elég nagy károkat lehet okozni, főleg annak aki tényleg társat keres. Ezen kívül rengeteg itt a sérült, személyiségzavaros alak is, akik részéről csak az eldobás lesz, ghosting, vagy összebalhézás a semmin, bármennyire is jól csinálnád amit. Sőt, egy részük unalmában provokálja ezt ha már minden jól megy. Undorító, nem? Na ilyenekből is akad itt bőven. Meg hogy unatkozik, és akkor 10 emberrel írogat egyszerre, de gyakorlatilag abból áll hogy szórakoztassák, húzza mindenki idejét, energiáját. És többnyire ott is valami átverős hitegetés van, majd ha megkapta amit akarsz szintén ghosting. A többség itt ilyen már, csak kihasználni akarja a másikat.
Láttam még új vagy, szóval tömören összefoglaltam neked amit én tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!