Miért ilyenek a nők társkereső appokban?
Igazából az veri ki nálam a biztosítékot, hogy ráírok normálisan és a válasz azonnal törlés/tiltás. Nincs gond azzal ha megírja, hogy nem, valami pár szavas szöveggel. Ilyenkor max megköszönöm, hogy írt minden jót kívánok és elköszönök. Legjobb amikor be is szívez előtte és utána csinálja ezt.
Pedig olyanokra írok akinek (ha ki van töltve persze) megfelelnék nagyjából az elvárásainak.
Igen mert a pasik kb mindenkire is ráírnak. Ezért tűnik akkora túlkínálatnak...
Másik, hogy 70-80% már kapcsolatban van, vagy házas is csak egyedülállónak kamuzzák magukat mert csak dugni akarnak.
8-as vagyok, én az ilyen mípitschäkat, akik nem kérdeznek, nem érdeklődnek, kritizálandó hibákat keresnek, csak a negatív dolgokra fókuszálnak, azokat anno mindig leoltottam. Sokszor én választottam le, ha már láttam, hogy szegénykém olyan buta mint a föld, vagy annyira teszi veszi magát. Ezt férfi oldalról úgy hívják: ÖNBECSÜLÉS
Azaz: a nő nem kegyet gyakorol, ha szóbaáll velem, hiszen az én időm és energiám is belemegy, nemcsak az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!