Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyenek a nők társkereső...

Miért ilyenek a nők társkereső appokban?

Figyelt kérdés

Igazából az veri ki nálam a biztosítékot, hogy ráírok normálisan és a válasz azonnal törlés/tiltás. Nincs gond azzal ha megírja, hogy nem, valami pár szavas szöveggel. Ilyenkor max megköszönöm, hogy írt minden jót kívánok és elköszönök. Legjobb amikor be is szívez előtte és utána csinálja ezt.

Pedig olyanokra írok akinek (ha ki van töltve persze) megfelelnék nagyjából az elvárásainak.

ma 11:54
 1/10 anonim válasza:
Mert bőséges túlkínálat van számukra a férfiakból.
ma 12:09
 2/10 anonim válasza:
Egyik barátom (nő) mutatta egyszer a profilját, nem egy modell qlkat mégis majd 100 üzenetre kéne válaszolnia ha mindenkinek válaszolna. Te sem csinálnád meg szerintem.
ma 13:05
 3/10 anonim válasza:
Túlkínálat van bástya.
ma 13:26
 4/10 anonim válasza:

Igen mert a pasik kb mindenkire is ráírnak. Ezért tűnik akkora túlkínálatnak...

Másik, hogy 70-80% már kapcsolatban van, vagy házas is csak egyedülállónak kamuzzák magukat mert csak dugni akarnak.

ma 14:00
 5/10 anonim válasza:
Így van 4-es! A legtöbb nőnek meg kell, hogy még jobban felszopják az egójukat.
ma 14:02
 6/10 anonim válasza:
Nagyon el vannak kapatva és olyan dolgokat engednek meg maguknak, hogy kinyílik a bicska a zsebben.
ma 15:51
 7/10 anonim válasza:
Hát komoly kapcsolatot nem is a tinderen kell keresni. Ez olyan mint ha cigóktól akarnál venni jó állapotú használt autót :D
ma 15:53
 8/10 anonim válasza:
Nekem sikerült a Tinderen is. 2,5 éve együtt vagyunk. Igaz 50+osak vagyunk, de onnan lett barátnőm.
ma 16:14
 9/10 anonim válasza:

8-as vagyok, én az ilyen mípitschäkat, akik nem kérdeznek, nem érdeklődnek, kritizálandó hibákat keresnek, csak a negatív dolgokra fókuszálnak, azokat anno mindig leoltottam. Sokszor én választottam le, ha már láttam, hogy szegénykém olyan buta mint a föld, vagy annyira teszi veszi magát. Ezt férfi oldalról úgy hívják: ÖNBECSÜLÉS

Azaz: a nő nem kegyet gyakorol, ha szóbaáll velem, hiszen az én időm és energiám is belemegy, nemcsak az övé.

ma 16:20
 10/10 anonim válasza:
*míszpicsákat akartam írni
ma 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!