Itt tudok 22 éves férfiként idősebb nővel ismerkedni?
Ennyi idősen is elég érettnek és magabiztosnak gondolom magamat egy nálam idősebb nőhöz!
Biztos munkahelyem, autóm és anyagi biztonságom mellett nem függök senkitől és tudom építeni a jövőmet! Szőke és kék szemű vagyok és Zalában élek szerintem első részben ennyi elég rólam :)
Hány évvel idősebb nőt keresel? Miért idősebbet?
Korosztályodban nem találtál megfelelőt?
De komolyan érdekel, miért akarsz idősebb nőt? Régebben én is az idősebb nőkre buktam, mert én más voltam mint a korosztályom. A korombeli csajok, nekem intellektuálisan nem annyira jöttek be. Mint komolytalan, bulizós, kis libák voltak. Én meg a húszas éveim elején nem voltam egyáltalán bulizós. Én ezért kerestem inkább a 30-as, 40-es korosztályból. Mert gondoltam, azok érettebbek, komolyabbak.
De rá kellett jönnöm, hogy semmivel sem érettebbek! Sőt! A fiatalabb pasik, max a kapuzárási pánikban fetrengő vén kváknak fognak kelleni.
Én már a 20-as éveim elején családot akartam, meg olyan nőt, akivel lehet tervezni. Hát rá kellett jönnöm, hogy pont az idősebb nőkkel nem lehet. A korosztályomból, talán csak én voltam ilyen old school gondolkodású. Az érettebbek, meg jobban váltogatják a pasikat, mint a fiatalok.
Á nehogy azt hidd! Az érettebb nők már mind csak jólmenő vállalkozót, felsővezetőt, meg főorvost akarnak fogni. Azt kb. 50 felé, már mind lejjebb ad az elvárásokból és beérik a minimummal. XD
Nem tudom, de itt a kétgyermekes anyukák eléggé rám voltak akadva 5-8 éve...
Elhiszem én, ja de nem :D
Aztán itt a gyk-n honnan tudod, hogy az 2 gyerekes anyuka volt? Lehet hogy egy szőrös seggű pasi írogatott neked. XD
Képcsere, Viber, videók, élők?
Nem is tudom, Bástya. Trollnak kevés vagy, kötekedőnek meg hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!