Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az olyan típusú férfiaknak...

Az olyan típusú férfiaknak akik egoisták, viccesek (legalábbis annak gondolják magukat), határozottak, szakmájukban sikeresek és csak ez a nekik van igazuk típus. Milyen párt választanak maguknak? Tulajdonságra? Milyenek tetszenek ennek a típusnak?

Figyelt kérdés

dec. 19. 18:06
 1/9 anonim válasza:
Amilyen tetszik nekik, erre semmiféle szabály nincs
dec. 19. 18:11
 2/9 anonim válasza:
Én vörösesbarnát, kis mellekkel, formás fenékkel.
dec. 19. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem külső tulajdonságokra gondoltam. Személyiségi jegyekre.
dec. 19. 20:04
 4/9 anonim válasza:
Az ilyeneknek alapból sincs nőjük
dec. 19. 20:06
 5/9 anonim válasza:
Olyat aki sokat tur. En ezt latom magam korul. Amugy en ki nem allhatom az ilyen embereket egyfajta ostobasag jele amikor valaki azt hiszi mindig igaza van.
dec. 19. 20:26
 6/9 anonim válasza:

Ilyennel élek. Most már tudom, hogy eleinte megjátszotta magát, hogy én is dönthetek. Nagyon szépen udvarolt, ajándékok, virág, kinyitotta a kocsi ajtót, eljegyzés hőlégballonon, külföldi utak, esküvő. Aztán....vagy úgy van ahogy mondja, vagy manipulál, zsarol, nem beszél velem

A jellemem:humoros, kedves, mosolygós, konfliktus kerülő, türelmes, nyugodt nő. Túl okos nem lehetek, ha hozzá mentem, de egyetemet végeztem meg van 2 nyelv vizsgám.

Külső: 173/67/ hosszú barna haj

Mivel tart vissza, hogy lelépjek: nincs hová mennem, kevés a fizum, hogy jusson az albérletre is meg, hogy ne nyomorogjak.

Van már szabadulási tervem, az évek alatt félre tettem, már csak egy jobban fizető munkahely kell és akkor tudok venni lakást.

Ilyen emberrel nem lehet élni!

dec. 19. 20:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy megosztottad! Sajnálom. Remélem mihamarabb tudsz tőle szabadulni.
dec. 19. 20:40
 8/9 anonim válasza:
#7 köszönöm 🙂
dec. 19. 21:06
 9/9 anonim válasza:

Plázacica, kacsaszájú, butuskát, de minél dekoratívabbat, mutatósabbat, úrhatnámabbat szeretik, aki után minden kaninak csorog a nyála.

(Aztán amikor már halálosan unják egymást, gondolom csalják is fűvel-fával, a maca pakol és agyő első házasság.)

dec. 20. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!