Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A romák nagy része miért...

A romák nagy része miért ilyen ideges típus?

Figyelt kérdés
Ma is az egyik osztálytársam idegesen jött az ajtót becsapott jött be. Szinte az asztalra csapta a táskáját meg a kocsikulcsát, a széket pedig hangosan húzta ki. Ez már nem az első alkalom, volt hogy a padot ököllel ütötte.

szept. 2. 15:59
 1/9 A kérdező kommentje:
*becsapva
szept. 2. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Meg valamit morgott magában
szept. 2. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Csak okosan a cigányokkal de őket én sem értem. Negyedcigány vagyok én is hát mindenkinek lehet rossz napja hát istenem. De őket én sem értem
szept. 2. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Történelmi okai vannak
szept. 2. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Primitív állatok.
szept. 2. 17:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem az összes szerintem, vannak nagyon jó fejek is. Pedig ez egy normális suli.
szept. 2. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Túlnyomó hányaduk sajnos - szó szerint - idegbeteg!

Akik tanulásra adják a fejüket közülük, azok esetében kevésbé figyelhető meg ez a feszültség, - sokkal jobban kezelik az indulataikat, mint a kevésbé vagy nem tanultak. Úgy vélem, hogy az otthoni közegben 7/24-ben játszó "bizonyítási vággyal" módszeresen felőrlik egymás idegeit és viszik magukkal mindenhová az elkeseredettséget, dühöt, indulatot, amelyet aztán képtelenek és nem is akarnak semmilyen szinten kezelni.

szept. 2. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Hàt figyelj. Ha minden nap arra kéne kelnem hogy cigàny vagyok, én is pipa lennék.
szept. 3. 08:33
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Mert van otthon elég gondjuk, nem származás kérdése, embere válogatja, de egyet kell értenem veled. Én elég türelmes embernek vallanám magam, sokkal több dolog van ami nem érdekel, mint ami igen. Manapság már szinte mindenhol frusztrált embereket látni bárhova mész, akik másokkal foglalkoznak és mindenhez közük van.

Nincs nekem arra időm se energiám, hogy mások nyomorával foglalkozzak állandóan, mikor a sajátomra se tudtam ésszerű megoldást találni(még). Stressz levezetésére pedig elég széles a választék, minden másra ott a pszichológus és a rendvédelmi szervek.

szept. 3. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!