A romák nagy része miért ilyen ideges típus?
Túlnyomó hányaduk sajnos - szó szerint - idegbeteg!
Akik tanulásra adják a fejüket közülük, azok esetében kevésbé figyelhető meg ez a feszültség, - sokkal jobban kezelik az indulataikat, mint a kevésbé vagy nem tanultak. Úgy vélem, hogy az otthoni közegben 7/24-ben játszó "bizonyítási vággyal" módszeresen felőrlik egymás idegeit és viszik magukkal mindenhová az elkeseredettséget, dühöt, indulatot, amelyet aztán képtelenek és nem is akarnak semmilyen szinten kezelni.
Mert van otthon elég gondjuk, nem származás kérdése, embere válogatja, de egyet kell értenem veled. Én elég türelmes embernek vallanám magam, sokkal több dolog van ami nem érdekel, mint ami igen. Manapság már szinte mindenhol frusztrált embereket látni bárhova mész, akik másokkal foglalkoznak és mindenhez közük van.
Nincs nekem arra időm se energiám, hogy mások nyomorával foglalkozzak állandóan, mikor a sajátomra se tudtam ésszerű megoldást találni(még). Stressz levezetésére pedig elég széles a választék, minden másra ott a pszichológus és a rendvédelmi szervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!