Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha túlságosan ragaszkodó...

Eltévedt Marslakó kérdése:

Ha túlságosan ragaszkodó típus vagyok, az jó, vagy rossz tulajdonság?

Figyelt kérdés
Ilyen vagyok.. És sokszor többet gondolok bele egy ismertségbe, mint ami.
ma 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Túl
ma 08:40
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Aki hasonló annak pozitív, aki nem annak meg negatív.
ma 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Rossz. A legtöbb ember menekül az ilyenektől, mert olyan mintha vmi börtönbe lenne mellettük az ember, és ált.túl kontrollálóak, ami nagyon toxikus tulajdonság.
ma 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Rossz
ma 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Embere válogatja.

Szerintem attól függ, hogy egy ragaszkodó emberhez hogyan viszonyul egy ember, hogy előtte milyen tapasztalatai, milyen élete volt.

Mert simán lehet az hogy megfojtod vele a másikat. De az is előfordulhat hogy jól esik neki, mert fontosnak érzi magát, és érzi hogy kötődsz.

Minden emberrel máshogyan kell "jól" bánni.

Ez is lehet "jól" bánás a megfelelő embernek, és rossz a nem megfelelőnek.

Én így gondolom.

ma 09:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez azért lehet, mert túl kedves, empata vagyok.
ma 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 nem, ennek semmi köze hozzá.
ma 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

NYilván van az a határ, ami a legtöbb embernek már fojtogató. De egyébként a ragaszkodó társ az emberek döntő többségének pozitív (párkapcsolatban).

Nyilván olyan társ való hozzád, aki szereti, ha ragaszkodnak hozzá, ill. gondolom neked is az kéne, hogy ő is hasonlóan ragaszkodjon tehozzád.

ma 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Emberek, a kérdésben azt írja szó szerint: "túlságosan ragaszkodó". Az meg mégis kinek jó? Meg ha többet gondol bele az ismeretségbe: pl. a szimpla kedvességet máris flörtnek veszi. Pl. lehetne gondolni a Szarvasbébi sorozatra. Hát ez egyáltalán nem jó.
ma 10:13
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Szeretethiány, gyerekkortól kezdve....Mindenki, aki ilyen volt és ismertem,ez volt az ok egyaránt mindenkinél.
ma 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!