Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nők véleménye érdekelne,Tinder...

Nők véleménye érdekelne,Tinderen vicces frappáns bemutatkozás?

Figyelt kérdés

28F vagyok nők véleménye érdekelne, tinderen vicces frappáns bemutatkozás leírással kapcsolatban.

Olyanra gondoltam pl.

"Hangosabb vagyok az ágyban apukádnál,túl horkolom őt is.Ha nem hiszed hallgasd meg"

ma 12:19
 1/7 anonim válasza:
Ha el akarsz ijeszteni minden csajt ilyen szánalmas erőltetett gyenge humorral, akkor ez a mondat tökéletes lesz.
ma 12:50
 2/7 anonim válasza:
Balra.
ma 14:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Balra??

Az a pipa?

ma 14:02
 4/7 anonim válasza:
Csajoknak a legfontosabb az izom, pénz, státusz, magasság. Ezekre érdemes időt szánni, ha tuti akarsz csajt. Ha ezek megvannak, a csetbe elküldhetsz bármilyen beteg dolgot, az se érdekli őket, sőt, akkor hirtelen imádni fogják.
ma 14:05
 5/7 anonim válasza:
#3 Pont nem 😂
ma 14:18
 6/7 anonim válasza:

Légyszi,ezeket a borzalmas szövegeket ne erőltesd

Ezek a szövegek borzalmasak

És egyébként mi alapján kéne Tinderen ítélni,ha nem külsőből és abból az 5 sornyi bemutatkozásból #4?

Ennyi erővel a férfiak is nagy mell,nagy segg alapján döntenek:D

ma 16:14
 7/7 anonim válasza:
Igen, minden nő azt akarja, hogy a veled való szex gondolatát összekössék az édesapjuk horkolásával.
ma 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!