Van valaki, akivel itt egymást keressük (25/F)?
Azért vagyok itt, mert párkapcsolatot keresek. Olyan lánnyal ismerkednék szívesen, akinek nem volt még intim kapcsolata fiúkkal/férfiakkal (csókolózás és ruhán keresztül tapi ha volt, az még belefér), és nem küldött még meztelen képet senkinek. Olyan ember vagyok, aki képes megőrizni a hidegvérét, és akivel mindig ki lehet békülni egy vita után.
Jártam egyetemre. Jelenleg dolgozok, és valamivel az átlag felett keresek. Tudok magamra mosni, főzni, és takarítani is, tehát nem háztartási rabszolgát keresek. 25 éves vagyok. Jogsim nincs. Nincsenek káros szenvedélyeim sem. Nem dohányzok, és nem is iszok. Nagyon szívesen vinnék randira valakit, akivel megvan a kölcsönös kémia.
Ezek mellett sokan jóképűnek is tartanak, de nyilván nem garantálom, hogy az eseted leszek, mert mindenkinek más az ízlése. A külső számomra annyira nem fontos, de az alapvető ápoltság elvárt.
Pest vármegyében élek, de hajlandó vagyok rendszeresen utazni is valamennyit, ha úgy van.
Csak privát üzenetekre válaszolok. További szép napot mindenkinek!
Tudod 19-es válaszoló, nem csak a rosszra kéne gondolni, hogy biztos csak azért, mert én egyáltalán nem azért, feljebb kifejtettem miért. Na meg azért ennél is van némi különbség férfiak és nők között. Mégpedig az, hogy a férfiak többsége valóban nem csak kíváncsiságból teszi, ha teszi, hanem valóban azért is, míg a nők többsége nem azért is teszi, hanem valódi kíváncsiságból és valóban csakis haveri szinten, csak netre szorítva, semmi több. Ráadásul én nőként ritkán teszek ilyet. Mint mondtam:
"Na meg ez is, hogyha valakinek van barátja/párja, akkor onnantól fogva soha semmilyen szándékkal nem ismerkedhet párkapcsolaton kívül? Ugyan már,..."
Vagyis soha semmilyen ellenkező nemű haverja, barátja nem lehet azért is nélkül? Tehát te a párodat minden ellenkező neműtől eltiltanád (ami persze lehetetlen) és nagyon féltékeny vagy. Hidd el, hogy ez a nem helyes.
21 Sehol nem írtam hogy "soha semmilyen szándékkal nem ismerkedhet".
Te kicsinyíted le a férfiakat azzal hogy van különbség férfi és nő között mert a nő az tényleg CSAK "kíváncsiságból ismerkedik" de mi férfiak nem ugye?
Mi a következő szint? Az hogy kettesben még találkoztok is kíváncsiságból? Addig jó amíg csak netre van szorítva de ha jön egy érzés, egy gondolat hogy lehetne több is, pontosan ott vége egy párkapcsolatnak.
Nézd én nem haragszom rád, az írásod alapján kedves normális vagy csak kicsit hipokrata. Ergo nem válaszoltál a kérdésre hogy a párodnak is szabad így kíváncsiságból ismerkedni?
Az egyáltalán nem lekicsinylése a férfiaknak 22-es válaszoló, ami egy valós tény, hogy a férfiak többsége igenis nem csupán kíváncsiságból ismerkednek, hanem azért is. A nők többsége viszont nem azért, legalábbis általában nem. Sok férfi csak kíváncsiságból nem szokott. Gondoltam ebből egyértelműen lejön neked a válasz a kérdésedre, hogy ő nyilván ne tegye, mert ő nem csak kíváncsiságból és nem csak visszafogott mértékkel tenné férfi mivolta miatt. De akkor most leírtam és azt is, hogy miért nem. Nincs semmilyen következő szint, épp ezt magyaráztam mióta, mondtam már, hogy csak neten és csak kíváncsiságból próbáltam, semmi élőben tali, azt is írtam, hogy eléggé ritkán teszek ilyet (évente 1, vagy 2 alkalommal, vagy annál is ritkábban). Ha pedig nem mondtad, hogy sose lehet, akkor meg nem értem a megszólást ezért, ez fura önellentmondás. És nem vagyok hipokrata.
És 23-as válaszoló, miért állítasz olyat, amit nem is tudsz biztosan, hogy több férfire írtam rá priviben? Nem tudhatod és csak erre az egyre írtam rá mostanában, de már nyilván nem érdekel, mert olyan volt amilyen, de amúgy se érdekelt úgy komolyan. Nem csak olyan ismerkedés lehet, na persze a férfi agyakban egyből arra kell gondolni, eddig terjed több férfi agya sajnos, legalábbis nagyon így néz ki. És nem marhaság, nem is ismersz, menj és csinálj valami értelmesebbet a hülye kötekedések helyett.
24 ott fejeztem be a válaszod olvasását hogy az írtad ez tény.
Ha azt mondanád hogy szociál pszichológiából diplomád van még talán el is hinném amit mondani akarsz de így csak egy sértődött feminista képét ábrázolod.
Sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!