Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van valaki, akivel itt egymást...

Van valaki, akivel itt egymást keressük (25/F)?

Figyelt kérdés

Azért vagyok itt, mert párkapcsolatot keresek. Olyan lánnyal ismerkednék szívesen, akinek nem volt még intim kapcsolata fiúkkal/férfiakkal (csókolózás és ruhán keresztül tapi ha volt, az még belefér), és nem küldött még meztelen képet senkinek. Olyan ember vagyok, aki képes megőrizni a hidegvérét, és akivel mindig ki lehet békülni egy vita után.

Jártam egyetemre. Jelenleg dolgozok, és valamivel az átlag felett keresek. Tudok magamra mosni, főzni, és takarítani is, tehát nem háztartási rabszolgát keresek. 25 éves vagyok. Jogsim nincs. Nincsenek káros szenvedélyeim sem. Nem dohányzok, és nem is iszok. Nagyon szívesen vinnék randira valakit, akivel megvan a kölcsönös kémia.

Ezek mellett sokan jóképűnek is tartanak, de nyilván nem garantálom, hogy az eseted leszek, mert mindenkinek más az ízlése. A külső számomra annyira nem fontos, de az alapvető ápoltság elvárt.

Pest vármegyében élek, de hajlandó vagyok rendszeresen utazni is valamennyit, ha úgy van.

Csak privát üzenetekre válaszolok. További szép napot mindenkinek!

dec. 15. 14:09
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Nem tudok együtt érezni a 9essel, le merném fogadni ha írnék neki hogy ismerkedjünk normálisan nem lenne belőle semmi.

A női felhozatal a nem jó mert elolvassák minden szavam és nem írnak semmit. Meg lenéznek. Felszínesek, bunkók, tapintatlanok. Fogom a fejem sokszor hogy mi van a nőkkel, pedig én mindig igyekszem normálisan kommunikálni, ismerkedni, élőben is kommunikatív vagyokde beleuntam. Jó lenne valaki, csak egyvalaki, de hogy? Vicc az egész

dec. 17. 06:57
 12/26 anonim válasza:

11 van benne igazság. De innen nézve azt mondanám hogy nincs jó dumád.

Humor az sokat változtat az összképen.

Nekem sincs jó dumám illetve önértékelési problémáim is vannak ergo valszeg ezzel kéne kezdeni neked is.

De hát most mit mondjak 34 éves létemre 4 műszakban dolgozok utánna ha van időm apámhoz megyek segíteni mert szerencsétlen 71 éves és "életképtelen". Ön idő az nulla.

*Vállat vonva* kb már hozzászoktam ehhez meg a gondolathoz hogy valszeg egyedül dobom fel a pacskert.

dec. 17. 12:07
 13/26 anonim válasza:

Nincs jó dumám? Túl sokat akartok…

Sok randim volt, de passzív nőkkel nem tudok mit csinálni. Teli a net velük. Unom

dec. 17. 12:33
 14/26 anonim válasza:

Nem tudom csak tippeltem.

Amúgy én faszi vagyok nem csaj.

De mint írtam van benne igazság.

Régen egyszerűbb volt a pár választás mint napjainkban.

E felett a probléma felett szerintem mindenki elsíklik pedig szerintem nagy bajról beszélünk globális szinten.

12 voltam.

dec. 17. 13:18
 15/26 he84 válasza:
Hát igen 8-as válaszoló, nevezhetjük a kérdezőt akár arrongásnak is. Ameddig így viselkedik ne nagyon számítson sikerre. Az arrogáns és bunkó férfiakat utálom, főleg ha még hozzá önzőek, felszínesek és válogatósak is. Tudom jól, hogy szerencsére vannak rendes, normális férfiak is. Azért azt be kell vallanom, hogy nem párkapcsolati céllal akartam vele ismerkedni, hanem csak úgy beszélgetve ismerkedni és főleg kíváncsi voltam, ugyanis 5 éve van egy barátom, aki általában nagyon rendes, ari, odaadó, figyelmes, türelmes és őszinte (nem rosszfiú és nem is alfahím, az olyanokat is kerülöm). Tudom, hogy több férfi nem szereti, ha arit, cukit és édest mondanak rá, ami kissé szomorú, de az én barátom nem bánja és olykor szereti, ha azt mondom neki, hogy ari és/vagy édes. Ez neki egy dícséret, amikor valamit jobban csinál, főleg kettőnk érdekében, néha meg csak az én érdekemben, akkor némelyiknél mondom neki, hogy olyan ari, édes. Ez nálam hasonló ahhoz, mintha azt mondanám neki, hogy jó fej, rendes és kedves.
dec. 18. 14:47
 16/26 anonim válasza:

Az én barátnőm is gyakran mondja ezeket, és nekem is jól esik :)

Ő is cuki, mindketten azok vagyunk. Ahogy mondani szokás, suba a subához ;) Nálatok is ez a helyzet.

dec. 21. 20:33
 17/26 anonim válasza:

15 Ezt mondjuk egyik nőbe se fogom megérteni hogy miért akar ismerkedni ha van párja.

Mi van ha megtetszik benne valami?

Ez kb olyan mint a tűzzel játszani.

dec. 21. 23:41
 18/26 he84 válasza:

Aha oké 16-os válaszoló, ennek örülök, hogy te férfiként szintén szereted ezt a te barátnődtől.

Hát 17-es válaszoló, ebben nagyon tévedsz, kérlek ne általánosíts. Inkább idézem a lényeget neked abból, amit feljebb írtam erről:

"nem párkapcsolati céllal akartam vele ismerkedni, hanem csak úgy beszélgetve ismerkedni és főleg kíváncsi voltam"

Ez pontosítva nem azt jelenti, hogy nagyon komoly ismerkedés és nem is mindenáron, hanem enyhe, nagyon laza és kíváncsisági szint, élőben talizás is nem lett volna tervezve, még másokkal se. Nem ismersz, ezért pláne nem jó általánosítanod, hogy ez tűzzel játszás, mert hátha jobban megtetszik az illető. Na meg ez is, hogyha valakinek van barátja/párja, akkor onnantól fogva soha semmilyen szándékkal nem ismerkedhet párkapcsolatin kívül? Ugyan már,...

dec. 22. 19:28
 19/26 anonim válasza:
18. Szerintem te se örülnél ha a párod kíváncsiságból lányokkal csetelne a neten csak "kíváncsiságból".
dec. 22. 22:08
 20/26 anonim válasza:
Lehet, hogy arrogáns és nem szimpatikus a kérdező, de neki írtak legalább ezek szerint. :D
dec. 24. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!