Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van valaki, akivel itt egymást...

Van valaki, akivel itt egymást keressük (25/F)?

Figyelt kérdés

Azért vagyok itt, mert párkapcsolatot keresek. Olyan lánnyal ismerkednék szívesen, akinek nem volt még intim kapcsolata fiúkkal/férfiakkal (csókolózás és ruhán keresztül tapi ha volt, az még belefér), és nem küldött még meztelen képet senkinek. Olyan ember vagyok, aki képes megőrizni a hidegvérét, és akivel mindig ki lehet békülni egy vita után.

Jártam egyetemre. Jelenleg dolgozok, és valamivel az átlag felett keresek. Tudok magamra mosni, főzni, és takarítani is, tehát nem háztartási rabszolgát keresek. 25 éves vagyok. Jogsim nincs. Nincsenek káros szenvedélyeim sem. Nem dohányzok, és nem is iszok. Nagyon szívesen vinnék randira valakit, akivel megvan a kölcsönös kémia.

Ezek mellett sokan jóképűnek is tartanak, de nyilván nem garantálom, hogy az eseted leszek, mert mindenkinek más az ízlése. A külső számomra annyira nem fontos, de az alapvető ápoltság elvárt.

Pest vármegyében élek, de hajlandó vagyok rendszeresen utazni is valamennyit, ha úgy van.

Csak privát üzenetekre válaszolok. További szép napot mindenkinek!

dec. 15. 14:09
1 2 3
 1/26 anonim válasza:

Hogy miért nem randizok?

Az ilyenek miatt.

Inkább akkor meghalok szüzen.

dec. 15. 17:32
 2/26 anonim válasza:
Kuggy képet
dec. 15. 17:33
 3/26 anonim válasza:
Ez a nem vagy az esetem, meg nem egymást keressük szöveg a nőktől, lányoktól annyira szánni való és utálatos. Kérdező srác, ennyire ne legyél szerencsétlen. "Nem biztos hogy az eseted leszek".
dec. 15. 17:53
 4/26 anonim válasza:
1# ó jaj szegény buborék
dec. 15. 20:01
 5/26 anonim válasza:
1 kifejtenéd?
dec. 16. 14:24
 6/26 he84 válasza:
Csak mondom itt az olvasóknak és a válaszolóknak, hogy a kérdező eléggé megkülönböztető és kissé bunkó is. Írtam neki priviben ismerkedés céljából, de főleg kíváncsiságból és adtam neki egy valóban segítő tanácsot jó szándékkal (egy építő jellegű valamit), meg még 1-2 kérdésem volt hozzá, aminek részben köze volt az ismerkedéshez, részben kíváncsiság. Erre meg ő azt mondta, hogy akikről elsőre nem tudja, hogy miért írnak (főleg hogyha nem csakis ismerkedés terén), nekik nem válaszol kérdésekre, meg hogy én vagyok modortalan, csak mert jó szándékkal javasoltam neki valamit, semmi rosszat nem mondtam. Ez nem modortalanság, inkább az ő stílusa a modortalan és bunkó. Szerintem az 1-es válaszoló is megtapasztalta azt tőle priviben, amit én is tőle priviben, vagy hasonlót, hogy kényes, modortalan és egyebek a kérdező, amiket most itt leírtam. Meg is értem. Ha már egy teljesen csakis ismerkedni akaró nővel olyan, akkor képzelem. Ne csodálkozzon a kérdező, ha ilyen stílusú bunkó emberrel nem akarnak ismerkedni.
dec. 16. 16:06
 7/26 he84 válasza:
De még az is lehet, hogy az 1-es válaszolónak a kérdés alatti leírás alapján nm túl szimpi a kérdező, vagy mégis priviben ő köztük is volt valami, ezt inkább ők tudják.
dec. 16. 16:52
 8/26 anonim válasza:
6-os köszönjük a beszámolót, ettől függetlenül a kérdés szerintem korrekt csak mint kiderült egy arrogáns emberrel van dolgunk. Tehát az ismerkedés lehetőségét ezért még nem adnám fel még nőként sem, csak meg kell találni azt aki rendes.
dec. 16. 17:26
 9/26 anonim válasza:

1-es vagyok:

valaki írt privátban, de valószínűleg nem a kérdező álcázta magát.

A kért kifejtés:

Párt keresek, nem olyasvalakit, aki egy élő, dugható trófeát akar.

Tudom, fehér holló, de ismerek ilyen férfiakat (akiknek már hosszú, tartós kapcsolataik vannak), tehát ez nem egy "buborék" felfogás, hogy egy normális nőként olyan férfit keresek, aki emberként szeret és kezel, nem pedig anyapótlékként és egy szextrófeaként.

A kérdező abszolút nem szimpatikus a számomra, már az első soraival, hogy feltételül teszi, hogy én (vagy bárki más), legyen érintetlen, de még annyira, hogy az anyján kívül még senki nem látta meztelenül, férfi kéz max ruhán keresztül foghatta.

De róla amúgy mi a helyzet? Ő járhatott hivatásos prostinál? Lehet a "bodycountja" 20? Mert ha azt mondja, hogy ő is ilyen erkölcsök mentén éli az életét, hogy utoljára a pelenkázón fogta női kéz a büszkeségét, azt tudom mondani rá, hogy oké, valamennyire jogos, hogy ilyen partnert keres, tartogatja magát a nagy Ő-nek.

De hogy lehet olyasmit elvárni valakitől, ami te magadra sem igaz?

Számomra mindenki visszataszító, aki az érintetlenséget kívánalomként, akár feltételként kezeli.

Annak fogom magam odaadni, akit igazán szeretek, akiben igazán bízom, aki mellett telkesnek érzem magam, nem annak, akinek ez a fétise.

Egy szó mint száz, félek amúgy már bárkivel is szóba állni, mert ezen az oldalon legalább leírják az emberek, hogy mit gondolnak, de élőben ez már csak későn derül ki.

dec. 16. 21:01
 10/26 anonim válasza:

9-es mi az isten? Tényleg ilyen rossz a férfi felhozatal?

Azt hittem a nők könnyebben találnak párt mint a férfiak. De am teljesen érthető amit írtál, evidens ha pl családot akar mindkét fél akkor a nő nem csak anya pótló meg...

5-ös voltam.

dec. 17. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!